110 Cap - +4500 Online ile Açıldı ~ Solid Online CAP 110 EU/CH Upgrade | Long-Term | Unique Kes = $ Kazan | Açılış 3 Nisan | Sayfa 8 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap +4500 Online ile Açıldı ~ Solid Online CAP 110 EU/CH Upgrade | Long-Term | Unique Kes = $ Kazan | Açılış 3 Nisan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Euphony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 614
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

Update yaparken böyle hata alıyorum çözümü var mıdır?

SOLİD ON FİREEEEEEEEEEEEEEEE BOL SANS

IGN:Euphoria

pAhRdab.png

macro bot varsa biz kaçar ben başka sro oynuyorum diyelim senin oyununu oyncam diye niye ondan kendimi mahrum edeyim saçma clienti kapat botu yoksa boş
Bir yerden mahrum etmenize gerek yok. Macro botun auto login sistemi var, hide clienti var. Oyunda mbot sbot phbot gibi botları kullanmak yerine oyun içindeki botu kullanıyorsunuz tek farkı bu, sizi virüslü cracklı botlarla uğraştırmıyoruz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

SOLİD ON FİREEEEEEEEEEEEEEEE BOL SANS

IGN:Euphoria

pAhRdab.png

Teşekkürler <3

Ekip kaliteli insanlardan olusunca oynamasi da ayri bir keyifli oluyor. Mnkn kalitesi yine doruklarda , oyunda gorusmek uzere :eek:

Tanıtım çok güzel olmuş başarilar dilerim SROlife ❤❤

İlk sezon uzun süre oynamış biri olarak heyecanla beklemekteyim. İlk sezonda oynayan oyuncuların geri dönüşleri dinlenilmiş ve oyun geliştirilmiş görünüyor.

Kısaca Solid on Fireeee

IGN: Jeanne

Etiketler Etiketler
electus mbot electus sro mbot crack private sro silkroad 100 cap server silkroad 80 cap silkroad online silkroad online private silkroad private silkroad pvp 100 cap silkroad tr solid online solid silkroad solid sro sro private

Geri
Üst Alt