Teşekkür ederiz.Tatil bitmeden son bi' stres atmak lazım, herkese bol şans.
Teşekkür ederiz.Hayırlı olsun
TeşekkürlerHayırlı olsun, uzun ömürlü bir 80 cap macerası bizleri bekliyor, herkese şimdiden başarılar.
Merhabalar tanıtım hakkında güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum. Grafiker arkadaşıma buradan teşekkürlerimi sunarım tekrardan yazıların hepsi bana ait ve cidden üstünde uğraştığımız bir tanıtım oldu. Sistem tanıdık demişsiniz fakat aslında çoğu oyun artık birbirine benziyor mantıksal açıdan. Biz kendi eklentilerimizide koyarak ve geliştirme yaparak daha iyi bir oyun ortamı ve daha uzun sürecek bir oyun tasarlamaya çalıştık. Umarım dener ve memnun kalırsınız.Tanıtımı çok beğendim, sistem tanıdık duruyor. Bakalım
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Güzel eğlenceler dilerim sizlere ve oyunumuzu oynayacak tüm oyunculara.Ekiple Bu guzel server bekliyoruz. Emek verdinizi iyi goruniyor ve paysiz server bulmak bu aralar cok zor.
Teşekkür ederiz güzel yorumunuz için.Tanıtımı baştan sonra büyük bir heyecanla okudum sistemi çok beğendim beklemedeyiz.
Teşekkür ederim dostumHayırlı olsun güzel bir server olacak
Çok teşekkür ederiz.Aktif ve eğlenceli server olacak gibi uniqueleri ve dropları aşırı beğendim emeğinize sağlık
Teşekkür ederiz.Tanıtımınız güzel ve servere görüldüğü üzere önem gösterilmiş uzun soluklu server olacağından eminim. Açılışı sabırsızlıkta bekliyorum 10.02.23 büyük açılış.
Emeği geçen herkezin eline sağlık.
Güzel yorumun için çok teşekkürler. Editörümüz candırHayırlı olsun. İyi editöre sahip güzel bir proje