Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiden hoşgeldin çok teşekkür ederimMaşallah sw çok dolu gözüküyor bi aksilik olmazsa cuma akşamı swdeyiz
Ban yedikten sonra soluğu burada almanBoş Server Boşuna Vakit Harcamayın Taş Catlasın Serverda 5-10 Kişi Var
Bla Bla Bla Boş Muhabbetler Adamlarına Söyle Kervan Kesildi Diye AğlanmazBan yedikten sonra soluğu burada almanbak dostum server açıyormuşsun hayırlı olsun ama bu karakterin ile hiç bir yere varamazsın haberin olsun herseyden önce insan olmayı öğrenmen gerekiyor ve küçük çocuk gibi ailevi küfürler etmemelisin biraz büyü lütfen
️
Neyden bahsettiğiniz hakkında hiç bir fikrim yok attığınız globalleri ekran alıp şikayet ettiler oyun hakkında söylediklerinize hitaben banladım ben sizi hangi serverde olsanız aynı tepkiyi alırdınız hatta beni anlamanız için şunuda ekliyim umarim açacağınız serverde aynı globalleri sizede atarlar yaptığınız hareketin ne kadar iğrenç olduğunu belki ozaman anlarsınız hoşçakalınBla Bla Bla Boş Muhabbetler Adamlarına Söyle Kervan Kesildi Diye Ağlanmaz![]()
Tüm botlar aktifsunucuda bot aktif değil mi
Teşekkürlergüzel sw
Ban yiyen buraya geliyor bundan sonra ban yeme nedenlerini not alıp buraya atacağım yorum yapanların ne kadar iğrenç kişiler olduğunu herkes görsünboktan bi sw gm arkadaşı oldu bir guild sürekli yardım etmektedir girilip oynancak yer değildir zamanınız harcamayın boşuna doslar.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Metin boyutlandırmasını gözden geçireyimbaşarılar dilerim tanıtımdaki metinler çok küçük olmuş okunmuyor bilginize
rica ederim.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Metin boyutlandırmasını gözden geçireyim![]()
11 dg itemleri 100 cap a uyarladık ayrıca holy water temple job cave gibi tüm özellikleri ekledik hem 100 cap özelliklerini hemde 110 cap özelliklerini harmanlayıp güzel bir server oluşturduk deneyimlemek için bekleriz100 cap diyor ama rankta 11 dg item herkeste nasıl sistem anlamadım
banmı ben gerçekleri söğlüyorum ercan kardeşim malum guild kendi adamları anlattı hep bize bizim guild pay alıyor diye boş yapma bence.Ban yiyen buraya geliyor bundan sonra ban yeme nedenlerini not alıp buraya atacağım yorum yapanların ne kadar iğrenç kişiler olduğunu herkes görsün![]()