100 Cap - Alps Online // 100 Cap EU - CH // Free Silk | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Alps Online // 100 Cap EU - CH // Free Silk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

Meonya

Uruchi
Dm-oKN_6I3W.jpg

Son düzenleme:
Boş Server Boşuna Vakit Harcamayın Taş Catlasın Serverda 5-10 Kişi Var

Boş Server Boşuna Vakit Harcamayın Taş Catlasın Serverda 5-10 Kişi Var
Ban yedikten sonra soluğu burada alman 😇 bak dostum server açıyormuşsun hayırlı olsun ama bu karakterin ile hiç bir yere varamazsın haberin olsun herseyden önce insan olmayı öğrenmen gerekiyor ve küçük çocuk gibi ailevi küfürler etmemelisin biraz büyü lütfen ✨

Ban yedikten sonra soluğu burada alman 😇 bak dostum server açıyormuşsun hayırlı olsun ama bu karakterin ile hiç bir yere varamazsın haberin olsun herseyden önce insan olmayı öğrenmen gerekiyor ve küçük çocuk gibi ailevi küfürler etmemelisin biraz büyü lütfen ✨
Bla Bla Bla Boş Muhabbetler Adamlarına Söyle Kervan Kesildi Diye Ağlanmaz :D

Bla Bla Bla Boş Muhabbetler Adamlarına Söyle Kervan Kesildi Diye Ağlanmaz :D
Neyden bahsettiğiniz hakkında hiç bir fikrim yok attığınız globalleri ekran alıp şikayet ettiler oyun hakkında söylediklerinize hitaben banladım ben sizi hangi serverde olsanız aynı tepkiyi alırdınız hatta beni anlamanız için şunuda ekliyim umarim açacağınız serverde aynı globalleri sizede atarlar yaptığınız hareketin ne kadar iğrenç olduğunu belki ozaman anlarsınız hoşçakalın

boktan bi sw gm arkadaşı oldu bir guild sürekli yardım etmektedir girilip oynancak yer değildir zamanınız harcamayın boşuna doslar.

boktan bi sw gm arkadaşı oldu bir guild sürekli yardım etmektedir girilip oynancak yer değildir zamanınız harcamayın boşuna doslar.
Ban yiyen buraya geliyor bundan sonra ban yeme nedenlerini not alıp buraya atacağım yorum yapanların ne kadar iğrenç kişiler olduğunu herkes görsün 📌

100 cap diyor ama rankta 11 dg item herkeste nasıl sistem anlamadım
11 dg itemleri 100 cap a uyarladık ayrıca holy water temple job cave gibi tüm özellikleri ekledik hem 100 cap özelliklerini hemde 110 cap özelliklerini harmanlayıp güzel bir server oluşturduk deneyimlemek için bekleriz ✨

Ban yiyen buraya geliyor bundan sonra ban yeme nedenlerini not alıp buraya atacağım yorum yapanların ne kadar iğrenç kişiler olduğunu herkes görsün 📌
banmı ben gerçekleri söğlüyorum ercan kardeşim malum guild kendi adamları anlattı hep bize bizim guild pay alıyor diye boş yapma bence.

Etiketler Etiketler
silkroad silkroad 100 cap silkroad 100 cap ch/eu silkroad forum silkroad free silk sro forum

Geri
Üst Alt