120 Cap Astral Online | 120 CAP | Rise Of Heroes | Royale Pass | Special System | Awaken System | All Dungeons | 31.01.2025!

Arifcan

Mangyang
Bilgiler
Sistem ve tanıtım özenle güzel hazırlanmış. Kapalı beta süreci varmı.

Federal

Yeoha
Bilgiler
Sistem ve tanıtım özenle güzel hazırlanmış. Kapalı beta süreci varmı.
Teşekkürler. ☺️ Kapalı beta süreci hakkında daha fazla bilgi almak için Discord adresimiz veya Facebook üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

NeverBckDown

Mangyang
Bilgiler
Sistem hoşuma gitti detaylı anlatım sağlamışsınız elinize sağlık. 24'üne görüşürüz.

TankAkai

Mangyang
Bilgiler
Copy-Paste oyunlardan sıkılmıştık. :) Elinize sağlık, sistem tam anlamıyla on numara beş yıldız olmuş. Tedirgin olduğum tek durum Çin karakterler umarım eu karakterleri bu swde dövmez :D Baya bi dengeleme getirilmiş. 🤪

Federal

Yeoha
Bilgiler
Copy-Paste oyunlardan sıkılmıştık. :) Elinize sağlık, sistem tam anlamıyla on numara beş yıldız olmuş. Tedirgin olduğum tek durum Çin karakterler umarım eu karakterleri bu swde dövmez :D Baya bi dengeleme getirilmiş. 🤪
Tamamen özgün bir sistem hazırlamaya gayret ettik. Güzel görüşünüz ve yorumunuz için Teşekkür ederiz. Merak etmeyin her şey eşit bir şekilde ayarlandı. 😊

BeastX

Mangyang
Bilgiler
Öncelikle Hayırlı olsun. (y) Sistem güzel ve farklı olmuş denemeye değer gibi.

hearring

Mangyang
Bilgiler
Bir süredir oyuna ara vermiştimde ne zamandır canım çekiyordu 120 sistem güzel olmuş bi deneyelim bakalım inşallah uzun soluklu olur

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
astral online astral silkroad astral sro