80 Cap - [Bize Katıl]VipeSRO 80 Cap CH | Craft • Unique • Event • Tri-Job • Custom Honor Rank & Buffs | Düşük Rate, Uzun Ömür! | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap [Bize Katıl]VipeSRO 80 Cap CH | Craft • Unique • Event • Tri-Job • Custom Honor Rank & Buffs | Düşük Rate, Uzun Ömür!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan VipeSro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

VipeSro

Water Ghost

header.gif

vipethread.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güzel detaylı server değerini bilirler umarım 🔥

Hayırlı olsun güzel detaylı server değerini bilirler umarım 🔥
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz reklamlara erken başladık tarzımızı ve oyun kalitemizi siz değerli oyuncu kitlemize göstermek istiyoruz. Bu cumartesi açık beta süreci başlıyor..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

indirme linkine girilmiyor whatsappa yönlendiriyor direk
Hoşgeldiniz, eylül ayında açılışımız gerçekleşecek açılış tarihini planlıyoruz. Bu hafta cumartesi günü sitemizde kayıt aktif olacak ve açık beta süreci başlayacak whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz kitlemizle birebir diyalogtayız.

Hayırlı Olsun 👏 Başarılar dilerim 👍

Bu projenin altyapı geliştirmesi ve tüm teknik süreçleri RemoPanel tarafından yürütülmektedir. Murat Kerem Bey'e başarılar dilerim.

Web sitemiz yayında..

İndirme ve kayıt aktif açık beta süreci 23.08.2025 cumartesi, bugün 20.00'da başlıyor!

merhaba.
panel alt yapımı ve oyun içerini beklemeteyiz güzel bir heycan ve uzun soluklu bir server olacak gibi şimdiden hayırlı olsun dilerim.

açık betaya katılmak istiyorum ne yapmalıyım tanıtım güzel gözüküyor arkadaşlarımla incelemek istiyoruz

merhaba.
panel alt yapımı ve oyun içerini beklemeteyiz güzel bir heycan ve uzun soluklu bir server olacak gibi şimdiden hayırlı olsun dilerim.

açık betaya katılmak istiyorum ne yapmalıyım tanıtım güzel gözüküyor arkadaşlarımla incelemek istiyoruz
Sitemizden kayıt olup oyunu indirebilirsiniz bu akşam 20.00'da açık beta girişlerini açıyoruz canlı inceleme yapabilirsiniz.

Website hariç diğer butonların hiç biri çalışmıyor bilginize.

Merhaba sunucunuz yeni mi açıldı kaç gün oldu nereden ulaşabilirim web sitenize?

Etiketler Etiketler
mbot phbot sbot silkraod online silkroad silkroad 80 cap silkroad 80 cap ch silkroad 80 cap server silkroad online private server silkroad panel silkroad private srocave vipesro vsro panel vsro server vsro sunucu

Geri
Üst Alt