Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Desteğiniz ve güveniniz için teşekkür ederiz.Harika bir tanıtım ve harika bir ekip başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederiz, Piyasaya kaliteli bir oyun sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Tanıtım çok iyi olmuş başarılar dilerim srolife ❤
Teşekkür ederiz güzel yorumun için!Macro deyince zaten işin içine bir prestij giriyor. Ayrıca oyundaki diğer tüm sistemler de gerçekten çok çok çok iyiiiii. Tebrik ederim bizi güzel bir oyun bekliyor guild limitinin 8 olması da çok iyi bir kararrr bu da soloya verdiğiniz değeri gösteriyor biz de 3 arkadaş soloyuz ve solo oyuncularla kendi guildimizi kurabileceğiz.
Teşekkür ederiz, güzel yorumun bizi çok mutlu etti!Harika bir oyun gerçekten çok beğendim. Season System olması ayrıca çok güzel en azından haksızlık yok. Kalite kokuyor!
IGN: Lord_Yarkan
teşekkür ederim.Hayırlı olsun başarılar dilerim![]()
Bu güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Böyle geri dönüşler almak beni gerçekten mutlu ediyor ve projeye daha da büyük bir motivasyonla devam etmemi sağlıyor.Daha önceki serverlarında bulundum her zaman kaliteli bir sunucu hizmeti verdiniz <3 Iced <3
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Desteğin gerçekten çok değerli. Her zamanki gibi en iyisini ortaya koymak için çalışmaya devam edeceğiz.Iced Tebrikler tekrar sen tekrar harika bir işçilik beklıyoruz
“Değerli yorumun için teşekkür ederiz. Beğenmenize çok sevindik, daha iyisi için çalışmaya devam!”Proje harbi global olmuş tebrikler
“Güzel yorumun için çok teşekkür ederiz. Beğenmenize çok sevindik, umarız açılışta da aynı heyecanı birlikte yaşarız!”Tanıtım harika olmuş, oyun gerçekten kalite kokuyor. Bravo, beklemeye kesinlikle değer bir sunucu
“Çok teşekkür ederim, beğenmen beni mutlu etti. Daha iyileri için çalışıyoruz.”Iced Tebrikler tekrar sen tekrar harika bir işçilik beklıyoruz