80 Cap Eos Online | 80 Cap Only CH | Drop System | 1x Old School Rate | G.O 01.11.2024

Xaralka

Captain Ivy
Bilgiler
Keyifli oyun gibi görünüyor sıkmadan bunaltmadan sade ve güzel server.. Başarılar..

inoksan

Tiger Girl
Bilgiler
kalabalık olmayacak gibi erteleyin bence oyunu hocam

mkms999

Mangyang
Bilgiler
Download linki henüz aktif değil sanırım

alkaseltzer

Mangyang
Bilgiler
Admin beni neden banladığını öğrenebilir miyim?

arkadaşlar başlamayın SW bugün itibariyle bitmiştir.
sevgili GM birileriyle anlaşmış (kendi oyunda açıkladı) ne karşılığı kimlerle anlaştın diye sorduk diye ban yedik.

Eos Online

Yeoha
Bilgiler
Admin beni neden banladığını öğrenebilir miyim?

arkadaşlar başlamayın SW bugün itibariyle bitmiştir.
sevgili GM birileriyle anlaşmış (kendi oyunda açıkladı) ne karşılığı kimlerle anlaştın diye sorduk diye ban yedik.
Yayıncılar ile yapılan anlaşmayı 2024 yılında sizlere anlatamam. Oyunu karalamaya yönelik global atarsan cezalandırılırsın. Tüm yayıncılar gibi o kişiylede anlaşmamız vardı uyuşmadık yollarımızı ayırdık olay bundan ibaret. İyi oyunlar 🤩

alkaseltzer

Mangyang
Bilgiler
Ve ben başka kiminle anlaştınız diye sordum diye ban yedim öylemi?

Müthiş bir profesyonellik örneği peki çektiğim silklerin parasını iade etmeyi düşünüyor musunuz?

Bir de utanmadan burada oyunu karalamak falan yazmış yayınlasana bi globalleri millet görsün oyunu nasıl karalamışım.

Eos Online

Yeoha
Bilgiler
Ve ben başka kiminle anlaştınız diye sordum diye ban yedim öylemi?

Müthiş bir profesyonellik örneği peki çektiğim silklerin parasını iade etmeyi düşünüyor musunuz?

Bir de utanmadan burada oyunu karalamak falan yazmış yayınlasana bi globalleri millet görsün oyunu nasıl karalamışım.
Kiminle anlaştınız diye boş chat yapmana gerek yok. Yan hesabını görebiliyorum, bot charından global atınca anlamayacağımı falan düşündün muhtemelen. Hayatında başarılar

Bilgiler
fck you stupid GM Give me block ingame for nothing kids Stupid Dont join this server
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

GM nooob Give me block ingame Fck you

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
3job drop sistem drop sistem sro drop system hard rate job job based job cave magic pop medusa old job old school silkroad old school sro roc silkroad silkroad 80 cap silkroad 80 cap ch snow flake sos drop winter event