Yaratıcılık, Kalite ve Kusursuzluk!
Merhaba, ben Garnet! İnsan kendinden bahsetmeyi çok sevmez, ama kendimi tanıtmak zorundayım.
5 yıllık tecrübemin yanı sıra, bu kariyer benim için sadece bir hobi değil, aynı zamanda uzmanlık alanım ve gerçek hayatımdaki işim.
Tıpkı çoğunuz gibi, gençken Silkroad'a bağımlıydım, bu yüzden müşterilerin vizyonunu ve taleplerini kolayca anlayabiliyorum.
Sunduğum Hizmetler
Oyun Logosu
Markanıza özgü, şık ve yaratıcı logolar sunuyorum. Aradığınız görünüme, enerjiye ve hissiyata uygun tasarımlar hazırlıyorum.
Oyun İçi Tasarım (GUI)
Arayüzünüzü modernleştirmek ve kullanıcı dostu hale getirmek için özel pencereler, butonlar ve yenilikçi tasarımlar oluşturuyorum. Oyunuzu öne çıkaracak etkileyici bir arayüz sağlıyorum.
Reklam Kampanyası
Reklam kampanyalarınız için profesyonel görseller ve stratejiler hazırlıyorum. Hedef kitlenize performansınızı ve markanızın gücünü etkileyici bir şekilde sunmanızı sağlıyorum.
Sosyal Medya
Sosyal medya hesaplarınız için markanızı en iyi yansıtan çarpıcı görseller ve içerikler hazırlıyorum.
Web Sitesi Tema Tasarımı
Web siteniz için markanızın atmosferiyle uyumlu, tamamen özelleştirilmiş temalar sunuyorum. Hem görsel uyum hem de profesyonel bir duruş sağlıyorum.
Konu Tasarımı
Konu başlıklarınıza etkileyici görseller ve düzenlemelerle dikkat çekici bir hava katıyorum. Sıkıcı metinlerden uzak, hızlı yüklenen ve büyüleyici tasarımlar hazırlıyorum.
Bazı Müşterilerim

İletişim
Web
Behance
Discord