120 Cap HANAMI ONLINE | 120 CAP | 12 DG | ISROR FILES | HYBRID JOB | TRUE NON BOT | GO 24.01 (TR)

RanstaMonsta

Level up worldwide
Bilgiler
Yıllardır bu anı bekliyordum, nihayet geldiğini görmek inanılmaz hissettiriyor! Bu projeye harcanan emek ve özveri gerçekten ilham verici. Hanami'nin Silkroad piyasasında öne çıkmak için her şeye sahip olduğuna inanıyorum. Baro ve ekibini de tebrik ederim, harika bir iş çıkardınız. Oyuna dalmak için sabırsızlanıyorum, açılışta bol şans diliyorum!! 💖

AleriyaSama

Yeoha
Bilgiler
başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederiz :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yıllardır bu anı bekliyordum, nihayet geldiğini görmek inanılmaz hissettiriyor! Bu projeye harcanan emek ve özveri gerçekten ilham verici. Hanami'nin Silkroad piyasasında öne çıkmak için her şeye sahip olduğuna inanıyorum. Baro ve ekibini de tebrik ederim, harika bir iş çıkardınız. Oyuna dalmak için sabırsızlanıyorum, açılışta bol şans diliyorum!! 💖
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler güzel hocam umarım sizleri memnun eder ve hep birlikte çok keyif alırız ❤️ ❤️

maydonox48

Water Ghost
Bilgiler
Çok güzel bir server botsuz olması sorun sadece umarım başarılı olur. botsuz serverler fazla ömürleri olmuyor

AleriyaSama

Yeoha
Bilgiler
Çok güzel bir server botsuz olması sorun sadece umarım başarılı olur. botsuz serverler fazla ömürleri olmuyor
Ekibimiz 4 senedir isro tarafıyla uğraşmakta ISRO-R serverındaki bir ton gelişmeye katkı sağlamış bir ekip ile açılacak bir oyundur ayrıca filter olsun sunucu olsun hepsi kendilerine ait olduğu için bir sıkıntı yaşanmamaktadır her an tepki alınabilir ayrıca @Balerion'da ekip hakkında çok bilgi sahibi yıllardır uğraşılan bir projeyi artık hayata geçireceğiz :)

maydonox48

Water Ghost
Bilgiler
Ekibine birşey demedim ki. sadece server botsuz o sorun olabilir serverin ömrü açısından dedim.

AGu

Lord Yarkan
Bilgiler
Çok iddalı bir proje , resmen vizyoner bir silkroad projesi olmuş tebrik ediyorum. Tüm ekibe selamlar (y)

KraT

discord username: realkrat
Bilgiler
Dile kolay 5 sene olmuş, üzerinde çok çalışılmış bir proje şimdiden başarılar diliyorum. Umarım böyle muazzam bir proje hak ettiği player sayısına ulaşır.

Screenshot_20250118_201708_Discord.jpg

AleriyaSama

Yeoha
Bilgiler
Dile kolay 5 sene olmuş, üzerinde çok çalışılmış bir proje şimdiden başarılar diliyorum. Umarım böyle muazzam bir proje hak ettiği player sayısına ulaşır.

Ekli dosyayı görüntüle 13755
Hocam benden çok siz biliyorsunuzdur yılların emeği var gerçekten :)

İnşallah her şey umduğumuz gibi olur güzel sayılar ulaşırız ^^

Porsuk

Water Ghost
Bilgiler
Bot yasaktır kısmına kadar aha aradığım server diyordum, biz alışmışız bot kessin biz izleyelim :D Macro sistemlerini de denediğim kadarıyla pek memnun kalmadım o yüzden botsuz çok zor ya.

eymen

Demon Shaitan
Ayın En Aktif Üyesi
Bilgiler
Hayırlı Olsun Başarılar

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
hanami hanami online hanami silkroad hanami sro hanami turkish sro hanami turkish hanami

Üst Alt