Çok teşekkür ederizbaşarılar dilerim.
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler güzel hocam umarım sizleri memnun eder ve hep birlikte çok keyif alırızYıllardır bu anı bekliyordum, nihayet geldiğini görmek inanılmaz hissettiriyor! Bu projeye harcanan emek ve özveri gerçekten ilham verici. Hanami'nin Silkroad piyasasında öne çıkmak için her şeye sahip olduğuna inanıyorum. Baro ve ekibini de tebrik ederim, harika bir iş çıkardınız. Oyuna dalmak için sabırsızlanıyorum, açılışta bol şans diliyorum!!![]()
Ekibimiz 4 senedir isro tarafıyla uğraşmakta ISRO-R serverındaki bir ton gelişmeye katkı sağlamış bir ekip ile açılacak bir oyundur ayrıca filter olsun sunucu olsun hepsi kendilerine ait olduğu için bir sıkıntı yaşanmamaktadır her an tepki alınabilir ayrıca @Balerion'da ekip hakkında çok bilgi sahibi yıllardır uğraşılan bir projeyi artık hayata geçireceğizÇok güzel bir server botsuz olması sorun sadece umarım başarılı olur. botsuz serverler fazla ömürleri olmuyor
Çok teşekkür ederiz güzel yorumunuz için ^^Çok iddalı bir proje , resmen vizyoner bir silkroad projesi olmuş tebrik ediyorum. Tüm ekibe selamlar![]()
Hocam benden çok siz biliyorsunuzdur yılların emeği var gerçektenDile kolay 5 sene olmuş, üzerinde çok çalışılmış bir proje şimdiden başarılar diliyorum. Umarım böyle muazzam bir proje hak ettiği player sayısına ulaşır.
Ekli dosyayı görüntüle 13755