Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağolun hocam umarım oyundan keyif alırsınız <3Sistem çok güzel gözüküyor 110 capte orta seviye ve etkinliklere ağırlık verilmiş job cave ve jupiter temple keyifli geçecek elinize sağlık açılışı sabırsızlıkla bekliyorum.Açılış itibariyle herşeyin aktif olması güzel birşey keyifli bir oyun olacak
aktif ettim hocam. gözümüzden kaçmış kusura bakmayın <3 Join the JSro Discord Server!Discord linkiniz çalışmıyor
sağolun hocam. umarım oyunumuzdan keyif alırsınız <3Tanıtım harika Jbox dikkat cekici silklede elde edilebilecek oyun icide elde edinilecek ürünler yerleştirilmiş oyuna kafa yormuşsunuz aradığımız 110 capi bulduk oyuncu ici kapışmaları cavelere yaymanız güzel olmuş haftalık tl ödüllü eventleriniz ayrıca hoşuma gitti abartıya kaçmamışsınız diğer sayfalar gibi ucmamışsınız pay ve ingame bu konuda cok hassasım sizde aynı hassasiyettesiniz ekibinize ve size başarılar dilerim sabırsızlıkla bekliyoruz ekibimizle pet buff sisteminiz diğer swlerden farklı ve fgwye yöneltmeniz güzel oyunu oyun gibi alanlara yaymanız dikkatimi cekti betada ve 1 inde görüşmek üzere
eyv kral <3 umarım oyunumuzdan keyif alırsınızGüzel bi oyun açılışı sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim <3Tanıtım harika Jbox dikkat cekici silklede elde edilebilecek oyun icide elde edinilecek ürünler yerleştirilmiş oyuna kafa yormuşsunuz aradığımız 110 capi bulduk oyuncu ici kapışmaları cavelere yaymanız güzel olmuş haftalık tl ödüllü eventleriniz ayrıca hoşuma gitti abartıya kaçmamışsınız diğer sayfalar gibi ucmamışsınız pay ve ingame bu konuda cok hassasım sizde aynı hassasiyettesiniz ekibinize ve size başarılar dilerim sabırsızlıkla bekliyoruz ekibimizle pet buff sisteminiz diğer swlerden farklı ve fgwye yöneltmeniz güzel oyunu oyun gibi alanlara yaymanız dikkatimi cekti betada ve 1 inde görüşmek üzere
emeğine sağlık agacım <3 sayende herşey daha güzel olduTeşekkür ederim <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Beni tercih ettiğiniz için teşekkürler! Muazzam bir çalışma oldu, umarım sunucunuz istediğiniz gibi olur! Şimdiden başarılar...
cansın agacım <3 sana ve ekibine selamlarEllerinize sağlık uzun soluklu güzel bir server olacak gibi görünüyor. 20 kişilik ekibimle beraber geleceğiz inşAllah. WTB PLAYER !!!!
Die4What <3
-SAV4GE-
sağol agacım <3 umarım oyunumuzdan keyif alırsınız <3Ellerine Sağlık Kral Baştan sonra okudum mükemmel tanıtım olmus Betayı iple çekiyoruz .... <3
sağol agacım teşekkür ederim <3hayırlı olsun başarılar dilerim.
macro bot yok. diğer tüm botlar aktif agacım. yorumun için teşekkürler <3Bot aktif mi serverda yoksa sadece macro mu