Rehber - mBot “Failed to Read Data from PFO” Hatası ve Uygulanabilir Çözüm | SroCave - SRO Destek Forumu

Rehber mBot “Failed to Read Data from PFO” Hatası ve Uygulanabilir Çözüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scabbers_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 210

Scabbers_

Demon Shaitan
SORUN:
mBot’u başlattığınızda “Failed to read data from PFO” hatasını alıyorsanız, bu durum genellikle karakterin pozisyon verilerinin bozulmasından veya botun dosyalara erişim sorunundan kaynaklanır.

GEÇİCİ VE ETKİLİ ÇÖZÜM:

✅ Adım 1:
Silkroad Online’ı normal launcher (bot kullanmadan) ile başlatın.

✅ Adım 2:
Oyuna giriş yaparak karakterinizle herhangi bir şehre veya bölgeye ışınlanın.
(Bir teleport NPC’si veya return scroll kullanabilirsiniz.)

✅ Adım 3:
Oyunu kapatın.

✅ Adım 4:
mBot’u tekrar başlatın ve tekrar giriş yapmayı deneyin.
Bu işlem karakter verilerini güncelleyeceği için çoğu zaman hatayı çözer.

💡 Not:
- Bu hata genellikle karakterinizin oyun içi konumunun bot tarafından doğru algılanamamasından kaynaklanır.
- Işınlanma işlemi, karakter verilerinin yeniden yüklenmesini sağlayarak sorunu düzeltir.

SONUÇ:
Bu geçici ama pratik yöntem, “Failed to read data from PFO” hatasını çözmek için çoğu durumda yeterlidir. Eğer sorun devam ederse, bot klasörünüzü silip temiz bir kurulum yapmayı düşünebilirsiniz.

ben mbot indirdim ama giriş konusunda hiç bir aktivasyon ortaya koymuyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şimdi de bot aktif lakin saldırı skilleri ve buf skiller botta açılmıyor bir yerde hata mı yapıyorum

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
silkroad destek silkroad error silkroad error fix silkroad forum silkroad hata çözümü silkroad help silkroad how to do sro error sro error fix sro forum sro hata sro hata çözümü sro help sro how to do vsro forum

Geri
Üst Alt