Merhaba! - Merhabalar! vSRO Database için Ekip Arıyorum | SroCave - SRO Destek Forumu

Merhaba! Merhabalar! vSRO Database için Ekip Arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HEmreS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 785

HEmreS

Yeoha
Arkadaşlar Merhabalar İyi Forumlar;
29 Yaşındayım aranıza Bursa'dan katılıyorum. Global bir şirkette BT Teknisyeni olarak çalışmaktayım. Metin2 Server ve altyapı işleri ile ilgileniyordum yıllar önce. Merakımdan silkroad edit işleri de yaptım ama çok zaman geçti. Şimdi piyasada orta halli bir sunucu oluşturmak, ek gelir sağlamak istiyorum. VSRO Database işlerinden iyi anlayan, beraber iş yapacağımız arkadaş varsa lütfen iletişime geçsin.

Merhabalar, hoş geldiniz! Umarım burada hem aradığınız çalışma arkadaşlarını bulur hem de keyifli vakit geçirirsiniz. Başarılar dilerim!

Arkadaşlar Merhabalar İyi Forumlar;
29 Yaşındayım aranıza Bursa'dan katılıyorum. Global bir şirkette BT Teknisyeni olarak çalışmaktayım. Metin2 Server ve altyapı işleri ile ilgileniyordum yıllar önce. Merakımdan silkroad edit işleri de yaptım ama çok zaman geçti. Şimdi piyasada orta halli bir sunucu oluşturmak, ek gelir sağlamak istiyorum. VSRO Database işlerinden iyi anlayan, beraber iş yapacağımız arkadaş varsa lütfen iletişime geçsin.
Alekyüm selam Bursa'da yaşıyorum buluşmak istersen sana yardımcı olabilirim.

bursalılar olarak ne zaman buluşuyoruz :D

Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt