Ticaret - NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme ! | SroCave - SRO Destek Forumu

Ticaret NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nguedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

nguedit

Uruchi
header-min.jpg
afıs-min.jpg

web-min.jpg

Ekli dosyalar

• dc-min (3).jpg
    dc-min (3).jpg
    31 KB · Görüntüleme: 246
  • www-min.jpg
    www-min.jpg
    22.6 KB · Görüntüleme: 221
  • face-min (4).jpg
    face-min (4).jpg
    32.5 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleme:
Yaptıgınız işlerdeki başarınızı gördük çok teşekkür ediyorum. 3 serverimin 3'ünden de memnun kaldım çok çok teşekür ederim Ali hocam. Herkeze tavsiye ediyorum. Pişman Olmayacagınız biz Ekibi var.

Website ve Tanıtım Konumuz Güncellenmiştir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

++

Son düzenleme:
Eline sağlık hepsi çok güzel olmuş

Yaptığın işler gerçekten ilham verici ve kaliteli! Tasarımlarındaki özgünlük ve detaylara verdiğin önem, projelerini öne çıkarıyor. İyi bir iş arayanlar ya da yaratıcı projeler için güvenilir bir profesyonel arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim. Emeklerinin karşılığını almanı dilerim ve gelecekte de başarılı çalışmalarının devamını görmek dileğiyle🙏🏼

...................

Son düzenleme:
1. Sezon Beraber Çalıştık Ve Gerçekten Hakkını Verdi Gecenin Bir yarısı Proje için Uykusundan Kalkıp Sabaha Kadar Hizmet Verdi Emekleri İçin Kendisine Teşekkür Ediyorum :)

Yorumlarınız için teşekkürler <3

"NGU, gerçekten işinde başarılı bir tasarımcı kardeşimizdir. Öncelikle şeffaf bir insan olduğu için onu tercih edebilirsiniz. Yaptığı tasarımları canlı yayın açarak sizlerin karşısında yapıyor ve beğenmediğiniz her şeye müdahale edebiliyorsunuz. Bu şeffaf çalışma tarzı sayesinde her zaman rahatça tercih edilebilir."

Eline sağlık başarılarının devamını dilerim.

Logoları yapay zekaya yaptırmasa biraz'da özgün resimler yapsa iyi bi kardeşimiz <3 Başılar.

Daha önce bir çok projede çalıştığım, karakteri ve yaptığı işler ile KALİTE'nin vücut bulmuş halidir, zaman fark etmez canlı yayında projenizi isteklerinize göre teslim eder, gerek oyun bilgisi ile hem tasarım anlamında hem piyasa anlamında açacağınız oyunda gördüğü eksiklikleri ve size yaratacağı sorunları tespit eder ekibi geniştir bir şeye ihtiyacınız olduğu zaman mutlaka sizin işinizi çözmeden göndermez sizi. Kısacası basit bir tasarım ve edit isteyenlerin değil fark yaratmak isteyenlerin adresidir NGU Edit. ✊❤️

Logoları yapay zekaya yaptırmasa biraz'da özgün resimler yapsa iyi bi kardeşimiz <3 Başılar.
Logoları yapay zekaya yaptırdıgımı düşünoyrsan yanlış düşünüyorsun benmle canlı yayında logo yapabilirsin genede teşekkürler yorum için :)

işinde iyi bir arkadaşımız başarılarının devamını dilerim

Yorum yapan tüm kardeşlerime ve müşterilerime teşekkür ederim <3

👍
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

👍

Etiketler Etiketler
ngu ngu design ngu graphic silkroad designer silkroad graphic silkroad graphic desigber silkroad ngu silkroad online silkroad tasarım sro sro graphic designer sro ngu sro tasarım

Geri
Üst Alt