- Ana Sayfa Sabit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler. Piyasadaki saçma sapan private’lar dışında gerçekten harika bir proje hazırladık. Beklemenize değecek.Hoş ve detaylı bir tanıtım olmuş. Sistem gerçekten güzel görev odaklı yapısıyla keyif veren, başarılı bir kış projesi olmuş. Bekliyoruz.
teşekkürler.Tanıtım güzel, sistem de hoş duruyor. Hayırlısı, bakacağız.
Teşekkürler.Hayırlı olsun başarılar güzel proje![]()
bekliyoruz.valla güzel e benziyor ordayız.![]()
Amacımız uzun soluklu, kesintisiz bir oyun sunmak öyle de olacak. Sistem oynanmaya ve keşfetmeye açık. Uzun soluklu bir oyun olacak; last item yapmak 1 hafta değil, aylar sürecek ve bu da sizi oyunda tutacak.Valla artık uzun soluklu bir oyun oynamak istiyorum inşş uzun uzun oynarız çok bir player beklentimiz yok 300 tekil olsun bizim olsun .
Oyunumuz evet old ancak 80 cap’te dressler vardı. Oyunumuzda saçma sapan, yanar dönerli dressler yok oyunun ilk dressleri mevcut.80 cap severiz bir de old old olunca tadından yenmez bence. Eski dresslerden falan da olsun oyunda. Tanıtımı soluksuz okudum gayet açıklayıcı görevler falan da çok güzel. Emeğinize sağlık.
teşekkürler. bekliyoruzözlenen sistem eski tarzı tamamen hissettirecek uzun soluklu bir server olacağa benziyor başarılar dilerim![]()