--- içerik kaldırıldı ---
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Discord URL yöntemine geçiş yaptığımız için düzenlemeyi unutmuştuk düzenledik ilginiz için teşekkürler.Şu discord bağlantısı hemen düzeltin geçersiz discord adresi Dior web site açilmiyor oo abi piyasada herkez server açarsa olacak olan Max bu olur
Ne çalıntısı ne anlatıyorsun dostum? bu databeseyi satın aldım. bir sıkıntınız var ise discord kanalıma gelip ticket açabilirsiniz.İnsanlar neden çalıntı işleri destekliyor? Bu adam hiçbir ilgiyi hak etmiyor
Herkesin emeğine saygı duyuyoruz. biz bu databeseyi birinden satın aldık ve kendi düzenimize göre uyarladık. databesen forum sayfalarında dolaşıyor databesenin güvenliğini kendin yapmalısın.Herkese Merhaba!
Oyunu DB'si ve Tanıtım konusu tarafıma aittir.
Bir şekilde DB kötü niyetli insanların eline geçip piyasaya sürülmüştür.
Başka bir İnsanın emeğine saygı duymayan Düzenbaz kişilerin Sunucularında bulunmayınız.
Tanıtım konumu inceleyerek doğrulayabilirsiniz. > 110 Cap - Pluto Online Season lll 110 Cap | 100$ Fortress War | Drop System | Job Based | Full Aktivity | Beta 17 - Açılış 24 Kasım 2023 !
Herkese iyi günler..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Başka birinin emeğine saygı duymayan sizin de emeğinize saygı duymayacaktır.