120 Cap - Raider Online | 120 Cap Eu&Ch | Hard Rate | Drop/Silk Sistem | 5000+ Oyuncu soluksuz piyasası ile devam ediyor. | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap Raider Online | 120 Cap Eu&Ch | Hard Rate | Drop/Silk Sistem | 5000+ Oyuncu soluksuz piyasası ile devam ediyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Promaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K

Promaker

Uruchi
Header.gif

thread-new_01.png
thread-new_05.png

thread-new_06.png

thread-new_07.png

thread-new_08.gif

thread-new_09.png

thread-new_10.gif

thread-new_11.png

thread-new_12.gif

thread-new_13.png

thread-new_14.gif

thread-new_15.png

thread-new_16.gif

thread-new_17.png

thread-new_18.gif

thread-new_19.png

thread-new_20.gif

thread-new_21.png

thread-new_22.gif

thread-new_23.png

thread-new_24.gif

thread-new_25.png

thread-new_26.gif

thread-new_27.png

thread-new_28.gif

thread-new_29.png

thread-new_30.gif

thread-new_31.png

thread-new_32.png

thread-new_33.png

thread-new_34.png

thread-new_35.png

thread-new_36.png

thread-new_36_1.gif

thread-new_37.png

thread-new_38.png

thread-new_39.png

thread-new_40.gif

thread-new_41.png

thread-new_42.png

thread-new_43.gif

thread-new_44.png

thread-new_45.gif

thread-new_46.png

thread-new-1_01.png

thread-new-1_02.gif

thread-new-1_03.png

thread-new-1_04.gif

thread-new-1_05.png

thread-new-1_06.gif

thread-new-1_07.png

thread-new-1_08.gif

thread-new-1_09.png

thread-new-1_10.gif

thread-new-1_11.png

thread-new-1_12.gif

thread-new-1_13.png

thread-new-1_14.gif

thread-new-1_15.png

thread-new-1_16.png

thread-new-1_17.png

thread-new-1_18.png

thread-new-1_19.png

thread-new-1_20.png

thread-new-1_21.png

thread-new-1_22.png

thread-new-1_23.gif

thread-new-1_24.png

Son düzenleme:

Promaker hayırlı olsun.Eminiz ki yüksek kalite standartlarıyla oyunculara başarılı ve istikrarlı bir oyun deneyimi sunacaksınız.Yeni süreçte başarılar diler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.​

Promaker hayırlı olsun.Eminiz ki yüksek kalite standartlarıyla oyunculara başarılı ve istikrarlı bir oyun deneyimi sunacaksınız.Yeni süreçte başarılar diler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.​

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz! 🙏
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tuna önerin serwerı tutmaması imkansız herkese başarılar
Teşekkür ederiz <3

Son düzenleme:
Silkroad denınce akla hemen onun adı gelir <3 <3

Premium slot olayı bile oynanmaması gerektiğini açıkca gösteren parayı seven gm olduğunuzu açıkca gösteren bi olay premium slotun oyun içi en ufak bi mantığı yok düpedüz oyuna para yatır yada sunu unut mantığı bu şekilde bu swyi oynayanın kendisine saygısı yoktur net.

yaptıgı tüm oyunlarda keyifle oynamısımdır muazzam projeler muazzam bir adam PROMAKER babaaa hayırlı olsun şimdidennn beklemedeyizz

Yaptığın bütün işlerin hakkını vererek yapıyorsun kardeşim allah utandırmasın hayırlısı olsun

Premium slot olayı bile oynanmaması gerektiğini açıkca gösteren parayı seven gm olduğunuzu açıkca gösteren bi olay premium slotun oyun içi en ufak bi mantığı yok düpedüz oyuna para yatır yada sunu unut mantığı bu şekilde bu swyi oynayanın kendisine saygısı yoktur net.
Proxy ve sanalların önüne en sağlam srolar geçemezsen pre şartı koymayan svnin ömrü 1 gün olur dayı

awesomeeeeeeeeeeeeeee thread <3

Premium Slotla birlikte proxy muhabbeti yapılmış proxy kullansın ama gmye para kazandırsın mantığıyla yapılmış paylı bir server :D gerçekten gülünç :D

İşte böyle yalak yayıncılarda var esenler_lee gibi :D :poop:
Başka oyuna başlayacağım yorumu atıp buraya bok atmanız çoluk cocuk işleri biraz kendinizi eğitin büyütün artık. Sizin bu saldırılarınız bana sadece reklam olur onun için leş oyunununuzun altındaki konudan devam edin.

Bok oyun mu ? leş oyun mu ? ne oyunundan bahseiyorsun oyunun kötü olunca anlamadım demek istediğini pay veriyorsun dedim diye mi bu tantana ?
Kime pay vermişim dostum ne anlatıyosun ? Tanıtımın güzelliğine insan saygı duyarda bu yorumları atmaz buraya. Önce bir betaya gir oyun nedir nasıl yapılır onu bir gör ondan sonra pay may dersin dostum.

bu serveri begendiği halde başka x serverların köpekleri sırf karalama olsun diye yorum atanlar size sesleniyorum... Arka kapınız gıcırdıyorsa tuna sizin kapılarınızı yağlar merak etmeyin.. Emeğe saygıyı ögrenin.
En azından ögrenmiş gibi yapın :)
Raider On Fire... 🔥🔥🔥

ULAN LAG YOK DC YOK 1 HAFTA SONRA KAPATMIO NE NANKÖR ADAMSINIZ LAN 1 GÜN KERVAN CEKSENİZ 1PC PRE GBNİZ CIKIO PARA BİLE ATMANIZA GEREK YOK GELMİŞ ACMADAN BETA BİLE OLMADAN SWYİ KÖTÜLÜORSUNUZ HER SENE SWORD 120 CAP ACIO BU SENE İSİM DEĞİŞTİRDİ KİTLE AYNI TL İLE İTEMLER AĞLIODUNUZ ONUDA KALDIRDILAR HALA KÖTÜLÜOSUNUZ PAYLI SERWERDA KÖTÜLEMEMİ OLUR 4MK 50 TANE ADAM NE GÜZEL SERWER DİYE YORUM YAPAR BİR KİŞİ NE GÜZEL SERWER YALAMA YAPMAMAMIŞ NE KISKANC ADAMLARSINIZ SİZDE ACIN SİZİNDE KİTLENİZ OLSUN OYNIYALIM NEKDAR KISKANCSINIZ ULAN ADAMLAR NE SORSANIZ CEWAPLIO HEŞREY 10 NUMARA GİR İNDİR BEĞENMEDİNMİ SİLK NİYE KARALAMA YAPIORSUNZ İNSANLARIN EMEKLERİNİ NİYE BUKADAR KOLAY CÖPE ATIORSUNUZ ADAM HER AY AYNI SWYİ İSİM DEĞİŞTİREREKMİ ACIO 10 YILDIR HER SENE 1KERE ACIO SİZ ADAMI CÖPLUORSUNUZ HERŞEY ORTADA NE YARDIM WERECEK PREMİ ULAN 1GÜN KERVAN CEK PREN GB CIKIO NE WEREBİLİR YARDIM KISKANMAYINYA

OYUN PLAY2WİN ADAMLAR OYUNU BOKLUO İNANIN OYUNDA LAG DC OLSA 1 HAFTA SONRA KAPATSA İLK BEN BUNU SÖYLERİM 10 YILDIR ACIOLAR 10 YILDIR AYNI HERKES SERWERI BEKLİO BAŞKA SERWER YOK BEN 10K ATACAK BOKTAN BOŞ OLD SİSTEM SWLERE DİYEN ATSIN BURAYA ATACAĞINZ MAX 500TL ONUDA ATMADAN OYNIYAABİLİORSUNUZ ANLATIM ADAMLAR SEREWR B0KLUO KISKANIO NE DİYİM KIŞIN ADAM BU SOĞUKTA SROCAVE GİRİP MİLETİN SW KÖTLÜO ACILMAMIŞ SERWERI NE DİYİM BETA ACILIR BAK SEN BU ADAMLARA YARDIM WERDİN TMMDA ULAN ACILIŞ DUYURULDU SADECE 4MK BETA ACIK DEĞİL DAHA GUİLDLER POST BİLE ATMADI HEPSİ NEKADAR KISKANIORSNUZU

oyunda adım atmak için oyuna para atmanız gerek yani. presiz oyunda nuke mi atamıyorsunuz. ona göre düşünün tanışın başlayın

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
120 120 cap 120 cap 13 dg private server 120 cap emek 120 cap emek server 120cap promaker raider 120 cap raider silkroad raider sro silkroad private silkroad pvp silkroad server sro private sro pvp sro server

Geri
Üst Alt