Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz!Promaker hayırlı olsun.Eminiz ki yüksek kalite standartlarıyla oyunculara başarılı ve istikrarlı bir oyun deneyimi sunacaksınız.Yeni süreçte başarılar diler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.
Teşekkür ederiz <3tuna önerin serwerı tutmaması imkansız herkese başarılar
Proxy ve sanalların önüne en sağlam srolar geçemezsen pre şartı koymayan svnin ömrü 1 gün olur dayıPremium slot olayı bile oynanmaması gerektiğini açıkca gösteren parayı seven gm olduğunuzu açıkca gösteren bi olay premium slotun oyun içi en ufak bi mantığı yok düpedüz oyuna para yatır yada sunu unut mantığı bu şekilde bu swyi oynayanın kendisine saygısı yoktur net.
Başka oyuna başlayacağım yorumu atıp buraya bok atmanız çoluk cocuk işleri biraz kendinizi eğitin büyütün artık. Sizin bu saldırılarınız bana sadece reklam olur onun için leş oyunununuzun altındaki konudan devam edin.Premium Slotla birlikte proxy muhabbeti yapılmış proxy kullansın ama gmye para kazandırsın mantığıyla yapılmış paylı bir servergerçekten gülünç
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İşte böyle yalak yayıncılarda var esenler_lee gibi![]()
![]()
Kime pay vermişim dostum ne anlatıyosun ? Tanıtımın güzelliğine insan saygı duyarda bu yorumları atmaz buraya. Önce bir betaya gir oyun nedir nasıl yapılır onu bir gör ondan sonra pay may dersin dostum.Bok oyun mu ? leş oyun mu ? ne oyunundan bahseiyorsun oyunun kötü olunca anlamadım demek istediğini pay veriyorsun dedim diye mi bu tantana ?