Rehber - SBot ile İkinci SRO Client Açılamama Sorunu ve Çözümü | SroCave - SRO Destek Forumu

Rehber SBot ile İkinci SRO Client Açılamama Sorunu ve Çözümü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scabbers_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 96

Scabbers_

Demon Shaitan
SORUN:
SBot kullanarak ikinci bir Silkroad istemcisi açmaya çalıştığınızda istemci açılmıyorsa, büyük olasılıkla bot ayarlarında eksik veya hatalı bir yapılandırma yapılmıştır. Bu sorun özellikle “X-Trap uyumluluğu” seçeneği işaretlenmediğinde sıkça yaşanır.

ÇÖZÜM ADIMLARI:

✅ Adım 1:
SBot’u başlatın.

✅ Adım 2:
Açılan ana ekranda sayfayı aşağıya kaydırın ve “Run in X-Trap compatibility mode” seçeneğini işaretleyin.
Bu seçenek, bazı istemci sürümlerinde çoklu istemci çalıştırma sorunlarını çözer.

✅ Adım 3:
Silkroad klasörünüzü doğru şekilde tanımlayın:
“Silkroad Directory” bölümünden, sro_client.exe dosyasını içeren dizini seçin.

✅ Adım 4:
Yapılandırmayı tamamladıktan sonra SBot’u tamamen kapatıp tekrar başlatın.

💡 Not:
- İkincil istemci çalışmıyorsa, SBot’un en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Eğer güvenlik duvarı veya antivirüs programınız botun işlemlerine müdahale ediyorsa, geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

SONUÇ:
İkinci istemcinin açılmaması genellikle bot ayarlarında “X-Trap Uyumluluk Modu”nun işaretli olmamasından kaynaklanır. Yukarıdaki adımları izleyerek bu sorunu kolayca çözebilirsiniz.

Etiketler Etiketler
silkroad destek silkroad error silkroad error fix silkroad forum silkroad hata çözümü silkroad help silkroad how to do sro error sro error fix sro forum sro hata sro hata çözümü sro help sro how to do vsro forum

Geri
Üst Alt