Blog - Silkroad Online GM Röportajı (2010) - Tüm GM’lerle Yapılan Özel Söyleşi | SroCave - SRO Destek Forumu

Blog Silkroad Online GM Röportajı (2010) - Tüm GM’lerle Yapılan Özel Söyleşi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RanstaMonsta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

RanstaMonsta

Level up worldwide
ranstamonsta

Silkroad Online GM Röportajı (2010) - Tüm GM’lerle Yapılan Özel Söyleşi​

Yayın Tarihi: Eylül 2010
Kaynak: Joymax Resmi Forumları

2010 yılında Silkroad Online ekibi, oyuncu topluluğu ile daha yakın ilişki kurmak amacıyla tüm [GM] kadrosu ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Her bir GM kendini tanıttı, oyuna dair düşüncelerini paylaştı ve oyunculara mesajlar verdi. Gelin GM kadrosunu daha yakından tanıyalım!

[GM] Gemellus​

Kendinizi tanıtır mısınız?
Ben [GM] Gemellus. Bana genelde “hardcore” derler çünkü oyun oynamam da, çalışmam da hardcore’dur.

Hobileriniz ve özel yetenekleriniz neler?
FPS, Hack n’ Slash, platform, strateji, dövüş ve MMORPG dahil tüm türlerde oyun oynamayı severim. Adını siz koyun!

Silkroad Online’ın en güçlü yönü nedir?
Eşya ve beceri efektlerinin detaylılığı, benzersiz ve orijinal olması.

Oyunculara mesajınız nedir?
Hardcore değilsen, hardcore olamazsın. Hardcore oyna! Üçüncü parti programlara asla bulaşma. Bu hardcore değildir! Adil oyna ya da…

[GM] Tarky​

GM Takımı’nın öncüsü, oyun içi dengenin denetleyicisi ve SRO adaletinin temsilcisiyim.

Film izlemeyi ve çeşitli oyunlar oynamayı severim. Edebiyat ve şarkı söyleme yeteneğim var.

Oynanış derinliği, özgün avatarlar ve tabii ki biz GM’ler!

Harika oyun + İyi GM takımı + Efsane oyuncular = Unutulmaz bir deneyim!

[GM] Nethore​

Merhaba! Ben [GM] Nethore. GM olmaktan gurur duyuyorum ve oyunculara örnek olmaya çalışıyorum. Ah, bu arada spagettiye aşığım!

Kitap okumak, film izlemek ve uyumak. Her işe el atan biriyim.

PVP sistemi. Becerileri kullanarak bire bir ya da grup savaşları yapmak heyecan verici.

Lütfen oyunla ilgili önerilerinizi ve hata bildirimlerinizi bizimle paylaşın. Birlikte SRO’yu daha keyifli hale getirebiliriz.

[GM] Sherato​

Ben [GM] Sherato. Kendini geliştirmeyi seven, zorluklardan kaçmayan biriyim. Ciddi ve çalışkan insanlarla çalışmayı severim. Neredeyse 5 yıllık oyun sektörü deneyimimle etik değerleri iyi bilirim.

RPG ve MMORPG oynamaktan keyif alırım. Hızlı öğrenir, sorunlara çözümler üretmede etkilidirim.

Parti sistemi, Kale Savaşları ve Battle Arena gibi toplu içerikler.

Kimisi bizi sever, kimisi sevmez ama biz her zaman SRO’yu daha eğlenceli hale getirmek için çalışacağız.

[GM] Azciel​

Herkese selam! Ben [GM] Azciel. Bana Elle diyebilirsiniz. Hayattaki en önemli varlıklarım iki tatlı kurt köpeğim: Keisha ve Hachiko.

Dans (Break/Belly), araba ve motosiklet tutkusu, ata binme, hokey, yüzme, çizim, fotoğrafçılık, seyahat ve elbette SRO aşkı! Huskylere özel ilgim var :)

Küresel oyuncu topluluğu ve birlikte oynamayı teşvik eden sistemler: Kale Savaşları, Battle Arena.

“Bana acıyın biraz hehe” Yardım lazımsa buradayım, takılmak isterseniz de yanındayım!

[GM] VampArikel​

Selamlar! Ben [GM] VampArikel. Gündüz dost canlısı bir GM, geceleri… vampir ruhlu takipçi! Şaka yapıyorum… belki de yapmıyorum :)

Konuyu uzatmayı severim :p Sahilde yayılmak, kitap okumak, masaüstü RPG, yazı yazmak, alışveriş, müzik ve bot banlamak. Özel yeteneğim: İnsanlara hayranlık uyandırmak!

Görevler! Grind artık anlamlı hale geliyor. NPC’lerle bağ kurmak bile eğlenceli.

Bot kullanmayın, cidden. Goldbot şikayet eden bazılarının kendisi bot kullanıyor. Enerjimizi etkinliklere harcamamıza izin verin. Sohbet etmeyi severim, sunucuda karşılaşırsak selam veririm!

[GM] Niferin​

Selam millet, ben [GM] Niferin! Oyuncular bana “Nif” der. Sert bir oyuncuyum, birçok MMORPG’de lonca liderliği yaptım. Doğasever, ekstrem sporlara bayılan biriyim. Cana yakınım… ama tehlikeliyim!

Doğada vakit geçirmek, dağ tırmanışı, ipten inme (rapel), skimboard ve elbette bot banlamak ^_^V. Müzik zevkim reggae ve ska. “Banhammer”ımla konuşum :)

Bence en güçlü tarafı oyuncuların kendisi. Topluluğu oluşturan sizlersiniz ve inişli çıkışlı tüm dönemlerde SRO’yu ayakta tuttunuz.

2001’den beri hardcore bir oyuncuyum, bu yazının reklam olduğunu düşündüğünü biliyorum ama bu gerçek. Bu oyun sadece bir eğlence aracı değil, dünya genelindeki insanları birleştiriyor. Göz rengi ya da ten rengi fark etmeksizin hepimiz biriz. Nefreti bırakalım, yerine sevgi ve saygı getirelim. Sevgilerle, Niferin ^_^V

[GM] Monteratos​

Selam! Ben [GM] Monterato, bana kısaca Monte diyebilirsiniz. Oyunculuğa kalpten bağlıyım. Tahtalı zarla başladım, bilirsiniz :) Boğa burcuyum, burcumun taşı elmas. Arkadaş canlısı, özgür ruhlu ve açık fikirliyim. Ve evet, YEMEK benim zaafım.

Konsol ve online oyunlar, masaüstü RPG’ler, fantastik kitaplar, müzik, film izlemek, gitar ve davul çalmak, karma dövüş sanatları. Özel yeteneklerim mi? Bicheon, Heuksal, Pacheon, Ateş, Buz, Yıldırım ve Force!

Grind? Bağımlılık yapıyor :) Ama ciddiysem, en güçlü yanı takım oyunları. Arkadaşlarla ticaret koşusu yapmak ya da birlikte hırsız partisi kurup tüccarlara baskın düzenlemek oyunu çok daha eğlenceli hale getiriyor.

Herkese merhaba! Oyunu daha ilgi çekici hale getirmek ve sorunlarınızda size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Hep birlikte eğlenelim. Oyunda görüşürüz!

[GM] Cindiena​

Merhaba, ben [GM] Cindiena. Bana bazıları Cindi diyor. Kaplan yılında doğmuşum ve genelde herkese nazik davranırım :)

Buz pateni, yüzme, alışveriş ve müzik dinlemek.

Kale Savaşları ve PVP sistemi kesinlikle en iyisi.

Bir sorununuz olursa her zaman buradayım ^^ Oyunun tadını çıkarın <3

[GM] Tarpeius​

Selam, ben [GM] Tarpeius. Sabır benim için sadece bir erdem değil, yaşamın temel şartı :)

İyi müzik dinlemek ve arada beyzbol oynamak.

Sınıf ve karakter yapılarının çeşitliliği.

Grind geçici, zafer sonsuzdur!

[GM] Kaisys​

Selam millet, ben [GM] Kaisys =) Sertifikalı bir “mouse patatesiyim” ve tam bir MMORPG tutkunu. FPS, RPG ve casual oyunlar oynarım. Web tasarımı, grafik ve multimedya sanatlarıyla da ilgilenirim.

Doğada yürüş, seyahat ve fotoğraf çekmek. Sakin mekanlarda doğayı fotoğlamak favorim. Yoga yaparım. Özel yeteneğim mi? Sınırsız Berserker modu! hehe (^^,)V

Benzersiz Orta Çağ temalı hikayesi, Üçgen Çatışma sistemi ve Kale Savaşları.

Eğer oyunda karşılaşırsak, yaklaşıp selam verebilirsiniz. Nazik oyunculara karşı çok samimiyim. Size yardımcı olmak için her zaman buradayım.
• İyi oyna, sık grind yap, bol loot kazan hehe <3 * ~ Kaisys

[GM] Elizhia​

Merhaba, ben [GM] Elizhia. Farklı ortamlarla başa çikabilmemi sağlayan bir ekip çalışması ruhuna sahibim. Küçük şeylerin büyük anlamlar taşıdığına inanırım. Ve eğer bir şeyden nefret ediyorsam, o da eşitsiz davranılmaktır.

Müzik dinlemeyi ve şarkı söylemeyi severim. Spagetti, pilavdan çok daha favorimdir. Sohbet etmeyi çooook severim :)

Üçgen Çatışma sistemi kesinlikle SRO’nun en özel yönlerinden biri.

Tüm oyunculara sesleniyorum: Sizin hikayeniz burada bitmiyor. Oynamaya devam edin!

[GM] Ardoris​

Selam, ben [GM] Ardoris. Genellikle bana çok çalışkan derler çünkü sorunları kendi başıma çözmeyi severim. Online oyunlar oynamaya çok ilgi duyarım. SRO’dan önce başka oyunlarda da GM’lik yaptım. SRO’nun dünya çapında ne kadar tanındığını ve farklı milletleri bir araya getirdiğini görmek beni etkiliyor.

Koleksiyon kart oyunları, satranç ve elbette SRO oynamak.

Üçgen Çatışma sisteminin yanı sıra, bana göre en güçlü yönü Simya sistemidir. Eşyaları elde etmek ve maksimum düzeye çıkarmak oldukça zor ve keyiflidir.

Herkese selam! SRO’yu desteklemeye devam edin. Biz GM’ler size daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için buradayız.

[GM] Papurion​

Merhaba, ben [GM] Papurion. Yüz ıfademe bakınca ciddi sanabilirsiniz ama aslında çok komik biriyim :) Arkadaşlarımla vakit geçirmeyi çok severim.

Futbol oynamak ve Muay Thai yapmak. Yemek yapmayı severim. Müzik dinlemek (HipHop favorim). Deniz kenarında zaman geçirmek de benim için eşzsiz bir keyif.

Bu oyunda birçok güçlü yön var. Ancak bana göre görevler, pet sistemi, beceriler ve parti oynanışı en dikkat çekenlerden.

Selam millet! Hepinizi seviyorum. Lütfen yasa dışı programlar kullanmayın. SRO’nun tadını çıkarın!

[GM] Lavirik​

Merhaba, ben [GM] Lavirik. Oyun ve müzik benim için bir yaşam tarzı. RPG oyunları ve Hip-hop müzik benim uzmanlık alanım.

Basketbol oynamayı, müzik dinlemeyi ve genellikle konsol oyunları oynamayı severim. ^_^

Orijinal hikayesi ve zaman dönemi atmosferi. Zorlu görevler hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için oyunu eğlenceli kılıyor.

Herkese selam! SRO’ya verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Oyunu herkese daha eğlenceli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız.

[GM] Rivaer​

Merhaba! Ben [GM] Rivaer. Oyuncular beni genelde “RivY” diye çağırır. Sessiz biri gibi görünebilirim ama beni tanıdığınızda aslında oldukça sosyal ve cana yakın biriyim.

Şiir yazmak, resim ve karakalem çalışmak, kitap okumak ve SRO oynamak. Davul çalmayı ve şarkı söylemeyi seviyorum. Anime izlemek ve cosplay ilgimi çekiyor.

Üçgen Çatışma Sistemi. Diğer MMORPG’lerden farklı olarak bu özellik oyunun en ayırt edici yönü.

Sürekli desteğiniz için çok teşekkürler. Yaşa SRO! Hepinizi seviyorum.

[GM] Riobena​

Selamlar, ben [GM] Riobena. Asya kültürünü seven, güzele ve yemeğe değer veren biriyim. =)

MMORPG oynamak, müzik dinlemek, hikaye yazmak ve fotoğraf düzenlemek.

Tarihi-fantastik bir MMORPG olarak SRO, dünyanın dört bir yanından yeni insanlarla tanışmanızı sağlar.

Herkese merhaba! ^_^ Riobena sizi seviyor, iyi seviyeler! Botlara hayır deyin! =P

[GM] Balacas​

Merhaba, ben [GM] Balacas. Eğer bilgisayar başında değilsem, mutlaka futbol sahasındayım!

Oyunlar, müzik ve futbol vazgeçilmezlerim.

SRO, eşsiz ve devasa bir oyuncu topluluğuna sahip. Bu bağlılık başka hiçbir oyunda yok.

Eğlenmeye bakın! Oyunun tadını çıkarın!

[GM] Nezhakan​

Bot kullananları ve kural ihlali yapan oyuncuları tespit etmek için hep tetikteyim. Nezhakan sert biri gibi görünse de aslında oldukça samimi biridir. Gerçek oyuncular beni yakından tanırsa yaklaşmakta zorlanmaz. Her zaman güleryüzlü ve yardıma hazır biriyim.

Video oyunları, arcade oyunları, masa oyunları, kart oyunları, online oyunlar… Yani “oyun” dendi mi hepsine varım!

Biz GM’ler bir yana, avatar kostümleri ve premium pet sistemleri SRO’yu güzelleştiren özelliklerden.

Oyunumuzu desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Size en iyi SRO deneyimini sunmaya devam edeceğiz.

[GM] Dorsuo​

Merhaba, ben [GM] Dorsuo. şu sözüe inanırım: “Eğer akıllıca yaşamak istiyorsan, bu söz dahil tüm sözleri unut.” Her gün hayatta kalmamı sağlayan şey ise müziktir.

Basketbol oynamayı severim. Boş kaldığımda gitarı elime alırım.

Kale Savaşı sistemi ve PVP mekanikleri benim favorim.

Sıkı savaş, daha da sıkı grind yap. LOL =)

[GM] Glabrio​

Merhaba, ben [GM] Glabrio. Pozitif düşünceli biriyim ve arkadaşlarım benden genelde “komik” diye bahseder.

PSP oynamak, bilardo ve diğer sporlar ilgimi çekiyor.

Simya sistemi oldukça eşsiz ve Üçgen Çatışma sistemi de oyunun bel kemiği.

Ben bu oyunun oyuncularını ve topluluğunu seviyorum. Çoğu benim gibi hardcore oyuncular. Devam!

[GM] Alkestis​

Kendinizden biraz bahseder misiniz?
Merhaba, ben [GM] Alkestis. Mütevazı, sabırlı ve biraz da şakacı bir kişiliğim var.

Hobileriniz ve özel yetenekleriniz nelerdir?
Basketbol oynamayı ve koleksiyon kart oyunlarını seviyorum, aynı zamanda bir Dota oyuncusuyum.

SRO’nun en güçlü yanı parti sistemidir. Bu sistemle, parti arkadaşlarınızın yardımıyla bolca EXP kazanabilir ve karakterinizle uyumlu takım arkadaşları bulabilirsiniz.

SRO oyuncularına söylemek istediğiniz bir şey var mı?
Tüm SRO oyuncularına selamlar! Biz GM’ler sizlere daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Destekleriniz için teşekkürler!

[GM] Livain​

Merhaba, ben [GM] Livain. SRO oynamayı seviyorum ve bu oyunu yaşamak için yaşıyorum.

Diğer GM’lerle uğraşmayı seviyorum… hehe :)

Oynanış ve atmosfer, sizi oyunun içindeymişsiniz gibi hissettiriyor. Harika bir rol yapma deneyimi sunuyor.

Hep birlikte daha iyi bir SRO yaratacağız…

GM] Danaos​

Selam, ben [GM] Danaos. Hayatın her alanına olumlu bakan biriyim.

Resim yapmayı ve badminton oynamayı seviyorum.

SRO’nun en güçlü yönü kesinlikle PvP sistemidir.

Merhaba SRO oyuncuları! Oyun içi tüm sorunlarınızda size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Destekleriniz için teşekkür ederim. SRO oynamanın tadını çıkarın!

[GM] Vedius​

Merhaba, ben [GM] Vedius. İnsanlar beni işkolik olarak tanımlar çünkü elimde bekleyen işleri bırakmayı sevmem; mümkünse hemen tamamlarım.

Seyahat etmeyi, bilardo ve basketbol oynamayı seviyorum.

Üçlü Çatışma sisteminin yanı sıra karakter özelleştirme ve Berserker modu da SRO’nun güçlü özelliklerinden.

Herkese selam! Destekleriniz için teşekkür ederim. Görüşürüz, EXP noktalarında buluşalım! ^_^

[GM] Scaeva​

Merhaba, ben [GM] Scaeva. Müzik tutkusu ile tanınırım; müziği gerçekten çok seviyorum.

Şarkı söylemek, gitar, piyano, bas gitar, davul ve perküsyon çalmak, şarkı bestelemek, müzik dinlemek ve yemek yapmak.

SRO’nun en güçlü yönleri PvP sistemi ve oyuna özgü Üçlü Çatışma sistemidir.

Herkese merhaba! Silkroad Online’ı sevmenizi ve desteklemenizi umuyorum. Biz GM’ler size tatmin edici ve gerçek bir MMORPG deneyimi sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Siz Ne Düşünüyorsunuz?​

SRO tarihinin tozlu sayfalarından bir kesit sunan bu röportaj serisi, sadece bir oyun değil, bir topluluğun nasıl şekillendiğini de gösteriyor. GM'lerin arka planını ve oyunculara olan yaklaşımlarını görmek sizce de ilginç değil miydi?

Sizin favori GM’iniz kimdi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Daha fazla içerik için SROCave'i takipte kalın. Bir sonraki blog yazımızda görüşmek üzere!

Silkroad Online'ı seviyorsan, bu içerikleri kaçırma!

Etiketler Etiketler
joymax mmorpg türkiye silkroad etkinlik silkroad fortress war silkroad geliştirici silkroad gm silkroad online silkroad online tarihçe silkroad pvp silkroad tarihi silkroad topluluğu sro gm röportaj sro oyun içi destek sro oyuncu rehberi triangular conflict

Geri
Üst Alt