Rehber - Silkroad “Patching Has Not Finished. Please Try Again [Error Code(4)]” Hatası ve Çözüm Yöntemleri | SroCave - SRO Destek Forumu

Rehber Silkroad “Patching Has Not Finished. Please Try Again [Error Code(4)]” Hatası ve Çözüm Yöntemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scabbers_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 382

Scabbers_

Demon Shaitan
HATA:
Oynadığınız oyunda “Patching has not finished. Please try again [Error Code(4)]” hatası alıyorsanız, bu genellikle patch dosyalarının eksik ya da bozuk olmasından veya güncelleme işleminin tamamlanamamasından kaynaklanır.

9RI8mh8.jpg

ÇÖZÜM #1:

✅ Adım 1:
Oyunun kurulu olduğu klasörü açın ve içinde bulunan temppath adlı dosyayı tamamen silin.
1Sf2py2.jpg

✅ Adım 2:
Silkroad launcher’ı tekrar başlatın ve güncelleme (update/patch) işleminin tamamlanmasını bekleyin.
- Güncelleme sırasında bilgisayarınızda yeterli boş disk alanı olduğundan emin olun.

ÇÖZÜM #2:

Eğer güncelleme işlemi VPN nedeniyle başarısız oluyorsa, Electus istemcisini bir VPN üzerinden güncelleyebilirsiniz. Güncelleme tamamlandıktan sonra VPN’i kapatıp oyuna giriş yapabilirsiniz.

- Önerilen VPN: Windscribe VPN

💡 Not:
- Patch dosyalarının temizlenmesi ve yeniden indirilmesi çoğu zaman sorunu çözer.
- VPN kullanımı, internet bağlantı sorunları veya engellemeler nedeniyle güncelleme problemlerini aşmaya yardımcı olabilir.

merhabalar error code -11 hatası alıyorum bu çözüm yolunu sayısız kere denedim olmadı error code -11 le ilgili bi bilginiz varmı tşkler.

Etiketler Etiketler
silkroad destek silkroad error silkroad error fix silkroad forum silkroad hata çözümü silkroad help silkroad how to do sro error sro error fix sro forum sro hata sro hata çözümü sro help sro how to do vsro forum

Geri
Üst Alt