Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değerli yorumunuz için teşekkür ederimEpeydir bekliyoruz önden verilen event görüntüleri hikayeleri beklentiyi aşırı yükseltti ekip çok sağlam beklentimizi fazlasıyla karşılayacağına eminim şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Nick: We
değerli yorumunuz için teşekkür ederimGerçek ve özgün bir sunucu olmuş birbirinin kopyası olan oyunlardan uzak şimdiden başarılar diliyorum
değerli yorumunuz için teşekkür ederimYaklasik 7 8 aydir bitirmesini bekleyen birisi olarak açılacak olmasına çok seviniyorum böylesi bi emek verilmiş sw baska bi yerde bulamazsınız buradan veremos edit e emekleri için cok teşekkür ederim AmonRa & AmonHotep saygılarımla selamlıyorum
yorumunuz için teşşekkürler aramıza hoş geldinizbeklediğim günlere değecek bir sv ve sistem olacağını düşünüyorum herkesin emeğinin karşılığını aşacağı bir server inşallah. Banshee_
thank youGood Luck
değerli yorumunuz için teşekkürler hoş geldiniz aramızaServeri inceledim. Umarım herşey plandığınız gibi olur ki öyle olacağını ümit ediyorum. Vessalam..
değerli yorumun için teşekkürler aramıza hoş geldinBayadır beklediğimiz o efsaneler efsanesi geliyor sonunda açılış için sabırsızlıkla beklemekteyiz KobraNecdet
Aramıza şimdiden hoş geldinizsabırsızlıkla bekliyorum reis tiktoktan beri takipteym seni
Güzel bir serüven olacak. ^_^ Saygı ve Rekabet ♥