Kapalı - SKYREX SRO | 100 CAP ONLY CH | 06 MART'TA AÇILDI | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı SKYREX SRO | 100 CAP ONLY CH | 06 MART'TA AÇILDI | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 114
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skyrex

Uruchi

fw1rp6s.png

SKYREXSRO TRAİLER

bkecT.gif

hqIuBgT-.png

dfad8mp.jpg

vbtgud3.jpg

f5x1xl0.png

bkUew.gif

ed6h6b9.jpg

6oK5ok3W.png

RESMİ AÇILIŞ 06-03-2026 CUMA GÜNÜ
AKŞAM SAAT 20:00'Da Olacak

Son düzenleme:
Epeydir bekliyoruz önden verilen event görüntüleri hikayeleri beklentiyi aşırı yükseltti ekip çok sağlam beklentimizi fazlasıyla karşılayacağına eminim şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Nick: We

Gerçek ve özgün bir sunucu olmuş birbirinin kopyası olan oyunlardan uzak şimdiden başarılar diliyorum

Epeydir bekliyoruz önden verilen event görüntüleri hikayeleri beklentiyi aşırı yükseltti ekip çok sağlam beklentimizi fazlasıyla karşılayacağına eminim şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Nick: We
değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek ve özgün bir sunucu olmuş birbirinin kopyası olan oyunlardan uzak şimdiden başarılar diliyorum

Yaklasik 7 8 aydir bitirmesini bekleyen birisi olarak açılacak olmasına çok seviniyorum böylesi bi emek verilmiş sw baska bi yerde bulamazsınız buradan veremos edit e emekleri için cok teşekkür ederim AmonRa & AmonHotep saygılarımla selamlıyorum

Yaklasik 7 8 aydir bitirmesini bekleyen birisi olarak açılacak olmasına çok seviniyorum böylesi bi emek verilmiş sw baska bi yerde bulamazsınız buradan veremos edit e emekleri için cok teşekkür ederim AmonRa & AmonHotep saygılarımla selamlıyorum

beklediğim günlere değecek bir sv ve sistem olacağını düşünüyorum herkesin emeğinin karşılığını aşacağı bir server inşallah. Banshee_

Serveri inceledim. Umarım herşey plandığınız gibi olur ki öyle olacağını ümit ediyorum. Vessalam..

Bayadır beklediğimiz o efsaneler efsanesi geliyor sonunda açılış için sabırsızlıkla beklemekteyiz KobraNecdet

sabırsızlıkla bekliyorum reis tiktoktan beri takipteym seni

Uzun zamandır beklediğim oyun çok şükür yakın zamanda açılacak şimdi den tşk ederim oyun sahibine bize böyle güzel bir oyun ortamı hazırladığı için şimdiden emekleri geçen ekibe tşk ediyorum ♥️🫶 TR_VeNoM_

bu skyrexSRO oc parayı vurunca kapatıp kacdiniz AMK bide emek verdik 1 2 sene açık kalicak diyorsunuz noldu kapattınız kacdiniz AMK evladlari milletin gece gündüz emeğini çaldınız AMK evladlari

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
100cap chines emek server silkroad veromos

Geri
Üst Alt