100 Cap - SKYREX SRO | 100 CAP ONLY CH | 06 MART'TA AÇILDI | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap SKYREX SRO | 100 CAP ONLY CH | 06 MART'TA AÇILDI | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
SKYREXSRO TRAİLER

bkecT.gif

hqIuBgT-.png

dfad8mp.jpg

vbtgud3.jpg

f5x1xl0.png

bkUew.gif

ed6h6b9.jpg

1mhhb6a.png

SKYREX SILKROAD – BETA DUYURUSU Skyrex Silkroad Beta süreci 20 Şubat’ta başlıyor! Yaklaşık 2 hafta sürecek beta döneminde, oyun mekanikleri, sistem dengeleri ve genel performans oyuncularımızla birlikte test edilecektir. Amacımız, gerçek açılışa en stabil ve en dengeli haliyle ulaşmaktır. Beta sürecindeki karakter ve ilerlemeler kalıcı değildir. Gerçek açılış tarihi, beta tamamlandıktan sonra resmi olarak açıklanacaktır.Uzun süredir geliştirilen Skyrex Silkroad, klasik Silkroad deneyimini yeni nesil sistemlerle birleştirerek farklı bir oyun atmosferi sunmayı hedeflemektedir.Beta sürecine katıl, geri bildirimlerinle Skyrex dünyasının bir parçası ol!​
OYUN OLDUKÇA İYİ VE GELİŞMİŞ BİR OYUN GELECEK OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUZ :D
BİZ KARARGAH GUİLDİ OLARAK DÖRT GÖZLE AÇILMASINI BEKLİYORUZ.
OYUNA GELECEK ARKADAŞLAR A DA YİNE BAŞARILAR DİLİYORUM
NİCK:HardCoreTR

muhteşem emek ile hazırlanmış. yerimizi aldık
IGN: 2Lua

Süper görseller ve yeni binekler tebrikler oyundayız
İGN:Urazzo

Hazırım ve bekliyorum heyecanla nick
ARMAGED0N
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

heyecanla sabırsızlıkla bekliyorm simdiden başarılar diliyorum cok güzel ve enlence bitmeyecek bi sv görüyorum bekleyin geliyorum
Nick ARMAGED0N

Son düzenleme:
Hazırım ve bekliyorum heyecanla nick
ARMAGED0N
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

heyecanla sabırsızlıkla bekliyorm simdiden başarılar diliyorum cok güzel ve enlence bitmeyecek bi sv görüyorum bekleyin geliyorum
Nick ARMAGED0N
aramıza hoş geldiniz ;)

Oyun güzel başarılar dilerim.
Nick I_CixLoW_I buyük ı halfi bilgi

Kendine özgün güzel bir sw olacağı kesin sabırsızlıkla bekliyorum
Nick name : RookieSLayer

Uzun zamandır editleri takip ettim yerimizi almazsak ayıp olur beklemedeyiz. Noapeh

Bayadır beklediğimiz emek verilen uzun soluklu bir sv
Nick : ChivasReqal

Muazzam bir çalışma bizleri bekliyor. Rekabetin bol olduğu uzun soluklu bir server olmasını diliyorum <3

Nick: Babs

Etiketler Etiketler
100cap chines emek server silkroad veromos

Geri
Üst Alt