100 Cap - SKYREX SRO V2 | 100 CAP ONLY CH | BETA 29 MAYIS - G.O 5 HAZİRAN! | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap SKYREX SRO V2 | 100 CAP ONLY CH | BETA 29 MAYIS - G.O 5 HAZİRAN! | 1 YILLIK PROJE | ADİL OYUN | MACRO BOT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 139
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Skyrex

Isyutaru

SkyrexSro V2 Yeni Sezon daha geliştirilmiş Sistem ile tekrardan sizlerle olacağız takip'De kalın...
COMING SOON

📅 SKYREX SRO V2 AÇILIŞ TAKVİMİ:

🧪 Beta Açılışı: 29 Mayıs Cuma 21:00
🚀 Büyük Açılış: 5 Haziran Cuma 21:00

SKYREXSRO TRAİLER

hqIuBgT-.png

qjkbsah.jpg

7d1z0qo.jpg

o2ds6kq.png

bkUew.gif

ed6h6b9.jpg

mc7xd5f.png

Son düzenleme:
Epeydir bekliyoruz önden verilen event görüntüleri hikayeleri beklentiyi aşırı yükseltti ekip çok sağlam beklentimizi fazlasıyla karşılayacağına eminim şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Nick: We

aynen

Son düzenleme:
Epeydir bekliyoruz önden verilen event görüntüleri hikayeleri beklentiyi aşırı yükseltti ekip çok sağlam beklentimizi fazlasıyla karşılayacağına eminim şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Nick: We
değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek ve özgün bir sunucu olmuş birbirinin kopyası olan oyunlardan uzak şimdiden başarılar diliyorum

Yaklasik 7 8 aydir bitirmesini bekleyen birisi olarak açılacak olmasına çok seviniyorum böylesi bi emek verilmiş sw baska bi yerde bulamazsınız buradan veremos edit e emekleri için cok teşekkür ederim AmonRa & AmonHotep saygılarımla selamlıyorum

Yaklasik 7 8 aydir bitirmesini bekleyen birisi olarak açılacak olmasına çok seviniyorum böylesi bi emek verilmiş sw baska bi yerde bulamazsınız buradan veremos edit e emekleri için cok teşekkür ederim AmonRa & AmonHotep saygılarımla selamlıyorum

beklediğim günlere değecek bir sv ve sistem olacağını düşünüyorum herkesin emeğinin karşılığını aşacağı bir server inşallah. Banshee_

Serveri inceledim. Umarım herşey plandığınız gibi olur ki öyle olacağını ümit ediyorum. Vessalam..

Bayadır beklediğimiz o efsaneler efsanesi geliyor sonunda açılış için sabırsızlıkla beklemekteyiz KobraNecdet

sabırsızlıkla bekliyorum reis tiktoktan beri takipteym seni

Uzun zamandır beklediğim oyun çok şükür yakın zamanda açılacak şimdi den tşk ederim oyun sahibine bize böyle güzel bir oyun ortamı hazırladığı için şimdiden emekleri geçen ekibe tşk ediyorum ♥️🫶 TR_VeNoM_

Sabırsızlıkla bekliyorum
Nick: Mic
Değerli yorumunuz için teşekkürler aramıza hoş geldiniz 😉
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu skyrexSRO yu nerdeyse 6 aydır beklıyorum tez zamanda acılır ınsallah sorunsuz sekılde sızlerıde beklerız .. eglencelı olcak
Nick Name : GLADYATOR
Değerli yorumunuz için teşekkürler aramıza hoş geldiniz 😉

Etiketler Etiketler
100cap chines emek server silkroad veromos

Geri
Üst Alt