80 Cap - Solid Online - CAP 80 CH | MACRO | DROP SYSTEM - OPEN MARKET | IMMO GOLDLA NPCDE | 09/05/2025 | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap Solid Online - CAP 80 CH | MACRO | DROP SYSTEM - OPEN MARKET | IMMO GOLDLA NPCDE | 09/05/2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soliddy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 151
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
macro bot varsa biz kaçar ben başka sro oynuyorum diyelim senin oyununu oyncam diye niye ondan kendimi mahrum edeyim saçma clienti kapat botu yoksa boş
Oyunumuzdaki macro bot sistemi her sunucuda denk geldiğini macro botlar ile aynı değildir. Sadece bizim oyunumuza bot ile giriş yapamazsınız, oyun içindeki macro botu kullanabilir ayrıca auto login seçenekleri de ayarlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda farklı bir oyunun veya botun açık olması bir sakınca teşkil etmez efenim

Güzel bir server hayırlısı olsun, goldu jobbinge endekslemeyip aktivitelere de eklemeniz gerçekten güzel bir inovasyon olmuş… Başarılar dilerim

Tanıtım kadar güzel işleyişi olur insallah. Başarılar

Etiketler Etiketler
electus mbot electus sro mbot crack private sro silkroad 80 cap silkroad online silkroad online private silkroad private silkroad tr solid online solid silkroad solid sro sro private

Geri
Üst Alt