80 Cap - SRO8 | 31.05.2025 - Zaman unuttu, biz hatırlattık. Efsane geri döndü. | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap SRO8 | 31.05.2025 - Zaman unuttu, biz hatırlattık. Efsane geri döndü.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kareyelbuci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

kareyelbuci

Yeoha

ther8ok.png

Son düzenleme:
Çok beğendim. Oyunda ben de yerimi alacağım. Şimdiden başarılar. İnşallah emek server olarak yoluna devam eder. Hayırlı olsun. (Sene sanki 2006 :D)

Eski tad eski zor zamanlar. Ellerine saglik :)

Benimle çalıştığınız için teşekkürler, başarılar dilerim.

efsane geri dönmüş hayırlı olsun

indirme de sorun yaşadım yeni bir link yükler misin

Güzel bir server olucak lordyarkan gayet mütevazı ve ilgili her konuyla sabırsızlıkla bekliyorum.

kim uğraşır e bot ile ? neden diğer botlat kullanılır mı :D bide şu muhabbete bakın ,pre plus alıp basarsan pc limitin yükletiliyor. parayı bas fazla çar mı aç diyorsunuz yani? bu tür swler başarılı olmaz arkadaşlar bunu bi kabullenelim.

kim uğraşır e bot ile ? neden diğer botlat kullanılır mı :D bide şu muhabbete bakın ,pre plus alıp basarsan pc limitin yükletiliyor. parayı bas fazla çar mı aç diyorsunuz yani? bu tür swler başarılı olmaz arkadaşlar bunu bi kabullenelim.

ilk önce nasıl yorum yazılacağını öğrenin öyle yorum yapın ana limit 2 evinizde 2 pc varsa gene 2 karakter giriş yapabiliyorsunuz premium plusa sahip kullanıcılar tek bilgisayardan 2 girebiliyor sonuç 2 limit hakkını kullanmış olur + unique avlayarak silk kazanabilirsiniz silkroad8 size para yatırmaya zorlamaz + sw değil sv teşekkürler

tanıtım güzel olmuş sv şuan açıkmı beta sürecindemi

Başarılar inşallah kalıcı olur çünkü piyasanın Silkroad royale ve joysro gibi serverlardan sonra böylesine uzun soluklu bir servera ihtiyacı vardı başarılı görünüyor herşey ama Silkroad playeri artık kasılmaya eskisi gibi sıcak bakmıyor çünkü community nin artık yaşı geçti ve alttan gelen oyuncu çok az yaşlar geçince TRsro da olduğu gibi kasilmak herkesi bunlatır oldu dikkat ederseniz bu hususa sevinirim.

Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt