110 Cap - VALESTRA ONLİNE | LONG TERM | FULL ACTIVITY | JOB BASED | 250 $ KALE SAVAŞI | BETA OPEN 19.12.2025 GRAND OPEN 26.12.2025 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap VALESTRA ONLİNE | LONG TERM | FULL ACTIVITY | JOB BASED | 250 $ KALE SAVAŞI | BETA OPEN 19.12.2025 GRAND OPEN 26.12.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsiTuRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

AsiTuRK

Captain Ivy
qjekaax.gif
9cesiaf.png
8m546k5.pngloskloz.pngfcjgj1d.png
9cesiaf.png
gorydoj.png

62a6oob.png

a4oppxt.png

lbjo66p.png

3nx710a.png

iw7j3kt.png

rp1y71g.png

Son düzenleme:
güzel düşünülmüş bir server başarılı olacağı belli şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

Hocam şahane ve çok detaylı bir oyun yapmışsın tek tek okudum ve bütün uniquelerin içleri dolu ve emek oynamak isteyen arkadaşlar için bulunmaz fırsat ben ve arkadaşlarım bu oyunun acilisinda olacağız ayrıca biz bu oyunun tutmasindan yanayız bıktık artık 1 aylık serverlardan yeter ulannnn yeterrr
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Asiturk eline sağlık kral mükemmel olmuş

güzel düşünülmüş bir server başarılı olacağı belli şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
Teşekkürler :love:

Hocam şahane ve çok detaylı bir oyun yapmışsın tek tek okudum ve bütün uniquelerin içleri dolu ve emek oynamak isteyen arkadaşlar için bulunmaz fırsat ben ve arkadaşlarım bu oyunun acilisinda olacağız ayrıca biz bu oyunun tutmasindan yanayız bıktık artık 1 aylık serverlardan yeter ulannnn yeterrr

Asiturk eline sağlık kral mükemmel olmuş
Teşekkürler güzel yorumlarınız için :love:

Acıklama baya iyi dob dolu server olmuş elinize sağlık bekliyoruz

IGN: jjFaTaL_ER0R

Ömrümde gördüğüm en dolu serverlerden birisi ama artık tek bir server var VALESTRA bu serverda elimizden geldiği kadar oyuncu çekmeye bakacağım

Gayet iyi düşünülmüş zevkli bi sw olmus yeni uniqler mevcut betasini denedik gercegini keyifle bekliyoruz☺️

Hocam aç artık bekliyoruzz seni

Bekleye bekleye meyve vermeye başladık artim

Etiketler Etiketler
110 cap ch 110 cap eu long terms silkroad silkroad + basma silkroad 100 cap pvp silkroad 110 cap pvp silkroad emek silkroad online 110 uzun ömürlü sro uzun soluklu valestra

Geri
Üst Alt