130 Cap - Victoria Rohan 130 Cap iSro-R Server | Wheel-Pet-Job Set System | Long Term | 3000+ Online | Sayfa 6 | SroCave - SRO Destek Forumu

130 Cap Victoria Rohan 130 Cap iSro-R Server | Wheel-Pet-Job Set System | Long Term | 3000+ Online

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan victoriasro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 60K
Çok güzel bir oyun, herkesin katılmasını isterim!

ING: Ronin

Öyle kısa vadeli vur kaç serverlardan baygınlık geldiyse doluşun gençler. Isro-R files diyorum başka da bir şey demiyorum

Hoca

Kardesim oyun yanıyor başlamadıysan çok şey kaybedersin Frodo07 Online

The greatest server and the best long term

IGN : Eclipse

For me one of the best server. I love a way you made it and thank you for it

ign xMot4neKx

Yıllardır Her Türlü Server'da Oynadım Böylesine İlk Defa Denk Geldim :)
- ShekeerGirl

VALLA şu ana kadar oynadığım ve kaldığım en iyi sro diyebilirim. ING : JINDEAL

çok güzel server fakat macro on/off error veriyor ne yapabilirim?

Sayın oyun yetkilileri öncelikle böyle bir oyunu bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederiz sorunuma destek verirseniz çok sevinirim dün bir arkadaşımız beni 91 levele kadar kastı şehre döndüm gelen istemleri alayım diye 62 level de kalmış verilen itemler hotana gittim parayla alayım diye hesapta öyle bir parada yok 101 e kadar set verildiğinide biliyorum ama bir türlü beceremedim yönlendirmenizi rica ediyorum çok teşekkürler:)

Sayın oyun yetkilileri öncelikle böyle bir oyunu bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederiz sorunuma destek verirseniz çok sevinirim dün bir arkadaşımız beni 91 levele kadar kastı şehre döndüm gelen istemleri alayım diye 62 level de kalmış verilen itemler hotana gittim parayla alayım diye hesapta öyle bir parada yok 101 e kadar set verildiğinide biliyorum ama bir türlü beceremedim yönlendirmenizi rica ediyorum çok teşekkürler:)
sağ tarafta auto equipment simgesi var oto ekipman sistemi var oyunda oraya tıkla

Çok güzel server olmuş
sistem aşırı iyi level kasılırken yormuyor ve tatlı geliyor
donate dayalı bir sistem değil oynadıkca kazanıyorsun herkes eşit diyebiliriz
bu arada tanıtım çok güzel olmuş ama isro serverin detayları çoktur detaya inmenizi tavsiye ederim
herkese bol şans burdayım :)

kardeşim senden bir ricam var exp rate'yi arttır 2026 olmuş yıl biz halen çar kasıyoruz ben 130 olup ana çarıma item kasmak yerine halen çarları bota felan koyup pc'yi açık bırakmak 130 level olmak için biraz sıkıcı geliyor exp rateyi en azından 20x 25x felan olsa daha iyi olur ilerleme açısından ve mbot felan çalışmıyor anladığım kadarı ile

gm yi tanıyorsan çok güzel yer silk yağdırıyor tanıdıklarına.

Etiketler Etiketler
isro 130 cap silkroad forum silkroad online silkroad server sro forum sro private sro server victoria 130 cap isro victoria 130 isro victoria isro server victoria rohan

Geri
Üst Alt