Akıyor oyuunn 
IGN: Ciya1337

IGN: Ciya1337
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi canım sendeYine yeniden
Unig king deyin gösterirler
Nick: Messiah
Birçok serverın 1 ay sürdüğü ortamda şubattan beri aktif oyun. İnsanlar keyif alarak oynuyor. Ayrıca ben ısıtıp ısıtıp açmıyorum, oyuncular talep ettiği için açılıyor bu oyun. Silk sistem her şeyin dengeli olmasını sağlıyor. Free silk sistemde olan her şey zaten oyunda var. Reverse gold ile, free pet ve dress veriliyor. Oyunun birçok yerinde pet, devil Canlandırma, immortal vb var. Silk sistem olmasa ne değişik olacak mesela?Habire aynı swyi ısıtıp ısıtıp açıyorsun aynı mertcan gibi. Dostum silk sistemden vazgeçip eski 2014 files açmadığın sürece oyunun düzenli şekilde oynanmayacak inatla bu sistemde açmaya devam ediyorsun. Madem sw açacaksın bari güzel olan eski 120 yi aç oynayalım Hang-A ws mizi atalım ne bu silk sistem aşkı bi de lucky bile f10 a koyuyorsun bu kadar para göz olmaz İLTERİŞ.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
hadi canım sende![]()
kingo herşeyi silk sisteme bağlamanın temel nedeni ney o zmn? bütün oyuncularının çoğunluğu eski 120 yi istiyor sen inatla bunu açıyorsun yani bana çıkıp bu sistemimiz daha çok sevildi falan deme yani yeterince biliyoruz birbirimizi. O f10 da luck isteyen guild veya oyuncular kim mesela Messiah mı Fahri mi Salih mi yoksa 1st Mami mi yoksa rusyanın gülü güney mi ? hiçbir oyuncu oyunun f10 kısmının bu kadar pay2win olmasını istemez. He elde edilme konusunda bir şey diyemem oynarsan bir şeyler yapabiliyorsun bu her swde mevcut o konuda hakkını yiyemem. Şubattan beridir oyunu açık tutuyorum diyorsun da objektif ol şuanki 120 demi daha çok oyun var yoksa diğer 120 de mi daha çok olurdu açmış olsaydın ? bu kurmuş olduğun alt yapısı db si falan güzel değil ciddi manada. Bak eski 120 nin hem pvpsi hem unıq wssi hem ch-eu dengesi çok çok iyiydi ki eminim o db halen vardır sende ki eminim Başak'ın bile en sevdiği victoria serisi o olabilir. Senin 130 sevdan var ilk açıldığı zamandan biliyorum zaten. Yani bu dediklerini isteyen oyuncuların hangi oyuncuların bilmiyorum ama eski guildlerin çoğunluğu (100 kişiden fazladır) eski swyi özlüyor veya istiyor madem kulak veriyorsun kürşad'a da söyle istersen yapın eski 120 yi bi. Piyasada öyle bir oyun yok gelmeyecekte kimse de yapamayacak çünkü ayarları çok iyiydi. Umarım düşüncelerimi yanlış ifade etmiyorumdur veya farklı bir anlam çıkmıyordur. Neyse he olur da açacak olursun falan pişman olmayacağın bi yoğunluk olacağı kesin...Birçok serverın 1 ay sürdüğü ortamda şubattan beri aktif oyun. İnsanlar keyif alarak oynuyor. Ayrıca ben ısıtıp ısıtıp açmıyorum, oyuncular talep ettiği için açılıyor bu oyun. Silk sistem her şeyin dengeli olmasını sağlıyor. Free silk sistemde olan her şey zaten oyunda var. Reverse gold ile, free pet ve dress veriliyor. Oyunun birçok yerinde pet, devil Canlandırma, immortal vb var. Silk sistem olmasa ne değişik olacak mesela?I Keza F10da luck olması da oyuncuların isteği. Bu oyunun sistemi hep bu oldu. İsteyen emek ile yaptı isteyen F10dan aldı. Kaldı ki oyunu hakkıyla oynayan herkes bilir ki bu oyunda para yatırmadan her şeyi elde etmek hep mümkün. Sistem tamamen buna göre yapıldı hep. Bu da aslında söylediklerinin tam aksine yaklaştığımı gösteriyor. Ha ek olarak yeri geldiğinde aylarca parasını çıkarmasa dahi cebimden verip açık tutuyorum. Şubatta açılan kaç oyun açık bak bakalım.
biraz insaf
![]()
Burada silk sistemin free silk sistemden hiçbir farkı yok tekrar anlatayım. Orada free olan ne varsa burada da free şekilde elde ediliyor. Orada sitede satılan ne varsa burada da f10da satılıyor. Tek fark bu. İlk 120de de sitede %40 vigora kadar vardı. Çünkü hep yarı pvp idi. İnsanlar ister emekle yapar ister siteden alırdı. Zaten sistem bunun üzerine kurulu. Oyundan elde etmek isteyen oyundan elde eder istemeyen parasını verir alır geçer. Eğer oyundan elde edemiyorsan bu pay2win olur. Burada bota attığında luck stone düşürüyorsun. Herkes azıcık emekle istediğini elde ediyor. Vaktini satın almak isteyen f10dan satın alır sadece. Kaldı ki oyun içinde silk bile elde ediliyor. Bu mu pay2win?kingo herşeyi silk sisteme bağlamanın temel nedeni ney o zmn? bütün oyuncularının çoğunluğu eski 120 yi istiyor sen inatla bunu açıyorsun yani bana çıkıp bu sistemimiz daha çok sevildi falan deme yani yeterince biliyoruz birbirimizi. O f10 da luck isteyen guild veya oyuncular kim mesela Messiah mı Fahri mi Salih mi yoksa 1st Mami mi yoksa rusyanın gülü güney mi ? hiçbir oyuncu oyunun f10 kısmının bu kadar pay2win olmasını istemez. He elde edilme konusunda bir şey diyemem oynarsan bir şeyler yapabiliyorsun bu her swde mevcut o konuda hakkını yiyemem. Şubattan beridir oyunu açık tutuyorum diyorsun da objektif ol şuanki 120 demi daha çok oyun var yoksa diğer 120 de mi daha çok olurdu açmış olsaydın ? bu kurmuş olduğun alt yapısı db si falan güzel değil ciddi manada. Bak eski 120 nin hem pvpsi hem unıq wssi hem ch-eu dengesi çok çok iyiydi ki eminim o db halen vardır sende ki eminim Başak'ın bile en sevdiği victoria serisi o olabilir. Senin 130 sevdan var ilk açıldığı zamandan biliyorum zaten. Yani bu dediklerini isteyen oyuncuların hangi oyuncuların bilmiyorum ama eski guildlerin çoğunluğu (100 kişiden fazladır) eski swyi özlüyor veya istiyor madem kulak veriyorsun kürşad'a da söyle istersen yapın eski 120 yi bi. Piyasada öyle bir oyun yok gelmeyecekte kimse de yapamayacak çünkü ayarları çok iyiydi. Umarım düşüncelerimi yanlış ifade etmiyorumdur veya farklı bir anlam çıkmıyordur. Neyse he olur da açacak olursun falan pişman olmayacağın bi yoğunluk olacağı kesin...