110 Cap - VIRA ONLINE | 110 CAP | EU & CH | OPEN MARKET | BASIC SERVER| DROP SYSTEM | 7/24 ACTIVITE | G.O 13.02.2026 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap VIRA ONLINE | 110 CAP | EU & CH | OPEN MARKET | BASIC SERVER| DROP SYSTEM | 7/24 ACTIVITE | G.O 13.02.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ViraOnline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
pS3OfFaLzU.gif

🇬🇧 : 110 Cap - VIRA ONLINE | 110 CAP | EU & CH | OPEN MARKET | BASIC SERVER| SROP SYSTEM | 7/24 ACTIVITE | G.O 13.02.2026

Nt2eipA7OwG.png

Ozn97.png

8DaEvVXdmGFp.png
,

Son düzenleme:
2 ay önceden reklama başlamışsın bro iştahımızı mı kabartmaya çalışıyorsun 😂 İşin şakası bir yana güzel olmuş ellerinize sağlık ramazan ayınada denk geliyor inşallah orada oluruz. Bir eleştiri yapmak istiyorum instagramdan eventlerinizi inceledim biraz fazla olmuş sanki ama o zaman gelince bakarız. Yanlış anlama sakın fgw ye zaman kalmıyor 😂

Ya Biraderim 2. Ay Ne biraz Erkene Cek de Oyun Oynayak ya :)
Her şey zamanın da güzel efendim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2 ay önceden reklama başlamışsın bro iştahımızı mı kabartmaya çalışıyorsun 😂 İşin şakası bir yana güzel olmuş ellerinize sağlık ramazan ayınada denk geliyor inşallah orada oluruz. Bir eleştiri yapmak istiyorum instagramdan eventlerinizi inceledim biraz fazla olmuş sanki ama o zaman gelince bakarız. Yanlış anlama sakın fgw ye zaman kalmıyor 😂
Bunu bizde düşündük ama dediğiniz gibi tamamen akışa göre tekrar revize edilebilir :)

Açılış tarihimiz 13.02.2026 olarak ayarlanmıştır.
saat?

oyun indirme linkleriniz boş kanka

saat?

oyun acilmadan mi patladi yoksa kimse yok

Son düzenleme:
saat?

oyun acilmadan mi patladi yoksa kimse yok
Mesajlarınızı yeni gördük.Bizlere instagram ve discord sunucumuzdan erişebilirsiniz.Daha açılmamış bir oyun nasıl patlayabilir efendim :) Çalışmalarımız devam etmekte güncel bilgileri ve haberleri websitemiz ve instagram sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hayırlı olsun başarılar diliyorum Dost 🩷

sistem güzel düşünülmüş ancak tanıtımdaki yazılar siyah yerine beyaz olsa daha okunaklı olabilirdi koyu arka planla siteye girenler hiç göremiyor gibi bir tona ton olusmus :) başarılar

Etiketler Etiketler
#silkraod #silkroad #silkroadprivateserver #110cap #srocave

Geri
Üst Alt