Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şey zamanın da güzel efendimYa Biraderim 2. Ay Ne biraz Erkene Cek de Oyun Oynayak ya![]()
Bunu bizde düşündük ama dediğiniz gibi tamamen akışa göre tekrar revize edilebilir2 ay önceden reklama başlamışsın bro iştahımızı mı kabartmaya çalışıyorsunİşin şakası bir yana güzel olmuş ellerinize sağlık ramazan ayınada denk geliyor inşallah orada oluruz. Bir eleştiri yapmak istiyorum instagramdan eventlerinizi inceledim biraz fazla olmuş sanki ama o zaman gelince bakarız. Yanlış anlama sakın fgw ye zaman kalmıyor
![]()
Thank you so much, my friend <3Best wishes
Good Luck
Açılış tarihimiz 13.02.2026 olarak ayarlanmıştır.açılış bu ay sonu votesi
saat?Açılış tarihimiz 13.02.2026 olarak ayarlanmıştır.
oyun indirme linkleriniz boş kanka
oyun acilmadan mi patladi yoksa kimse yoksaat?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlarınızı yeni gördük.Bizlere instagram ve discord sunucumuzdan erişebilirsiniz.Daha açılmamış bir oyun nasıl patlayabilir efendimsaat?
oyun acilmadan mi patladi yoksa kimse yok
Çok teşekkür ederiz <3Hayırlı olsun başarılar Dost![]()
Bütün kart droplar ilk gün itibari ile açık olduğundan günde 2 defa yapılacak olarak ayarladık efendimFGW taş süresi 5 saat olabilir günde 4 defa giriş yapılabilse süper olur
Teşekkür ederiz, sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız <3Hayırlı olsun başarılar diliyorum Dost![]()
Çok teşekkür ederiz.Bu konu ile ilgili çalışmalarımızı revize edeceğiz.sistem güzel düşünülmüş ancak tanıtımdaki yazılar siyah yerine beyaz olsa daha okunaklı olabilirdi koyu arka planla siteye girenler hiç göremiyor gibi bir tona ton olusmusbaşarılar
Hoşgeldiniz.İnşallah güzel ve uzun soluklu yıllar bizi bekliyorSeal0FTurks olarak buradayız rekabetimiz bol olsun