Paylaşım - vSRO & iSRO-R Jangan Arkası Suya Giriş Engelleme - Navmesh Fix | SroCave - SRO Destek Forumu

Paylaşım vSRO & iSRO-R Jangan Arkası Suya Giriş Engelleme - Navmesh Fix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scabbers_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 393

Scabbers_

Demon Shaitan
Herkese selam! Videoda görüldüğü üzere Jangan arkasındaki suya girişi engelleyen Navmesh Fix'i sizlerle paylaşıyorum.
Kolay gelsin =)

Navmesh dosyalarında yardımcı olduğu için DaxterSoul'a ve fix için alangomez2'ye teşekkürler.

Herkese selam! Videoda görüldüğü üzere Jangan arkasındaki suya girişi engelleyen Navmesh Fix'i sizlerle paylaşıyorum.
Kolay gelsin =)

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***

Navmesh dosyalarında yardımcı olduğu için DaxterSoul'a ve fix için alangomez2'ye teşekkürler.
dadi şagdududu
Kolay gelsin =)

Kolay gelsin =)

şağğ dudududu

Etiketler Etiketler
csro fix isro forum isro navmesh silkroad community silkroad developer silkroad fix silkroad forum silkroad jangan silkroad navmesh sro community sro dev forum sro developer sro fix sro jangan sro navmesh vsro fix vsro forum vsro navmesh

Geri
Üst Alt