Kapalı - vSRO - Valentus | 80 Cap | Only CH | Job Based | Sun Drop System | Craft System | YENİ AÇILDI | +3500 ONLINE! | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı vSRO - Valentus | 80 Cap | Only CH | Job Based | Sun Drop System | Craft System | YENİ AÇILDI | +3500 ONLINE!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sky*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 37K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun çok güzel gözüküyor açılışta orada olacağız kapalı beta olacak mı?

Tarih henüz netlik kazanmadığı için discord üzerinden duyuru yapılacaktır.

Başlayacak guildlerin paylaşıldığı yer var mı

sistem incelendi ve ilgimizi çekti umarım rekabet olur oyunda bizde guild olarak orada olacağız discord gelemeyen kişiler için başka alternatif üretin

Güzel tanıtım, eğlenceli sistem başarılar dilerim.

Sistem başarılı uzun zamandır böyle bi sw gelmiyodu umarım kalabalık olur

hayırlı olsun başarılar dilerim.

Başarılı bir tanıtım olmuş oyun güzel olacak gibi başarılar dilerim

Merhaba, soloların da bir ekibe dahil olmadan aktivitelere dahil olması ve rekabette yer alması güzel düşünülmüş. Server eskiden oynayanlar bilir SEASRO sistemine benziyor.Bu kadar leş bir Silkroad piyasasında paysız olduğunu düşündüğümüz için biz de guild olarak başlayacaz. Guildlerin de soloların da yapabildiği bir çok aktivite eklenmiş. İnşallah güzel bir oyun olur. Merakla bekliyoruz.

Sistemi gold üzerine yapman çok iyi olmuş insanlar oyun içi ticareti daha fazla kullanırlar.Umarım güzel bir server olur.

Jovovich

Son düzenleme:
Server çok güzel olmuş gold üzerine olması baya güzellik katmış.Hayırlı olsun umarım beklentinin üzerinde bir server olur.
Leonardo

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Discord adresimizde ki 100$ çekilişine katılmayı unutmayınız.

açılışı birz geriye alsan yılbaş gibi iyi olurdu oynaycak oyun bulamıyoruzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
80 cap silkroad 80 cap silkroad online silkroad server silkroad tanıtım sro pvp sro pvp server vsro

Geri
Üst Alt