--- içerik kaldırıldı ---
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler <3elinize sağlık 1. sezon ayrı güzeldi 2. sezon bol etklinlik koyarak müthiş olmuş 19 nisan da ready brooo
teşekkürler dostum <3elinize emeğinize sağlık isteğimiz bi sw olms arkdslarla gelliyrz
Sagolasın dostum teşekkürler <3Geliyor gelmekte olan diyorusun reisim, Allah hayırlı etsin <3
Aynen oyle geliyoruzz <3Gümbür gümbür geliyoruz yine başarılar dostim @X-Silkroad 80 Cap
geliyoruz gümbür gümbür <3Gelıyor Gelmekte Olan <3 Coming Soon
Teşekkürler evet Purple GüvencesiBaşarılar dilerim. Sun Box %20 yerine %100 olması gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında Purple güvencesiyle mi?![]()
X-Silkroad !
Güzel servera benziyor𝐗-𝐒𝐈̇𝐋𝐊𝐑𝐎𝐀𝐃 𝐒𝐄𝐙𝐎𝐍 𝟐 #𝐆𝐄𝐋𝐈̇𝐘𝐎𝐑𝐆𝐄𝐋𝐌𝐄𝐊𝐓𝐄𝐎𝐋𝐀𝐍Etkinlik Katılım İçin Örnek Altta Belirtiğimiz Gibi nick ve X-Silkroad SEZON 2 Yazılacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 6571
Ekli dosyayı görüntüle 6572Ekli dosyayı görüntüle 6573Ekli dosyayı görüntüle 6574
Ekli dosyayı görüntüle 6575
𝐗-𝐒𝐈̇𝐋𝐊𝐑𝐎𝐀𝐃 𝟖𝟎 𝐂𝐀𝐏 𝐎𝐍𝐋𝐘 𝐂𝐇 𝐒𝐄𝐙𝐎𝐍 𝟏 𝐀𝐍𝐈𝐋𝐀𝐑𝐈
UZUN ÖMÜRLÜ KALİTELİ SERÜVEN
Ekli dosyayı görüntüle 6576Ekli dosyayı görüntüle 6577Ekli dosyayı görüntüle 6578
𝐒𝐑𝐎𝐂𝐀𝐕𝐄 𝐊𝐎𝐍𝐔 𝐘𝐎𝐑𝐔𝐌 𝐄𝐓𝐊𝐈̇𝐍𝐋𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐈̇𝐙 𝐂𝐎𝐊 𝐘𝐀𝐊𝐈𝐍𝐃𝐀 𝐁𝐀𝐒̧𝐋𝐀𝐘𝐀𝐂𝐀𝐊𝐓𝐈𝐑 𝐒𝐔̈𝐏𝐑𝐈̇𝐙 𝐎̈𝐃𝐔̈𝐋𝐋𝐄𝐑
X-Silkroad SEZON 2
IGN:Beths