Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
105 CapZSZC: Earth | Macro | 105 Cap, Chinese | Long Term | Old School | Challenge Systems | 06.12.2024
Sırf yorum yapabilmek için üye oldum.Yıllardır private oynarım bu kadar özelliklerini soluksuz okuduğum bir server karşıma çıkmamıştı. tek kelime ile BRAVO
selamin aleyküm
Öncelikle benım 2 adet sorunum var destek olabilirmisinz oyuna yeni başladım 2 gündür mbot acılmıyordu güvenlık duvarı vs kapalı bugünde işten geldim solo takılıyım dedim client acılmıyor uptate vardır diye düşündüm oda yok sildim tekrar indirdim ama sorun değişmedi yardımcı olabilirmisinz
Tanıtım bölümlerinde kurallar gereği (Kurallar) 10 - İftira veya saldırganlık içeren mesajlar göndermek, kullanıcıları provoke etmek veya kişisel saldırılar yapmak yasaktır.
Official yada private olan her sunucuda sorunlar yaşanabilir, oyun sahibi kendi kuralları gereği istediği oyuncuyu uzaklaştırma hakkına sahiptir bu konuda daha fazla yorum yapmamanızı rica edeceğim.
Güncelleme
Üye kuralları defalarca kanıtsız bir şekilde çiğnediği için forumdan uzaklaştırıldı.