Kapalı - . | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanitimdan kalite akiyor, 110 cap sevenlerin kesinlikle tercih edecegi bir sunucu olacak A dan Z ye güzel düşünülmüş bir sunucu. Görsellere de özenilmiş tanıtım kendini okutuyor. Ellerinize saglik

Güzel Server Başarılar Dilerim

Tanitimdan kalite akiyor, 110 cap sevenlerin kesinlikle tercih edecegi bir sunucu olacak A dan Z ye güzel düşünülmüş bir sunucu. Görsellere de özenilmiş tanıtım kendini okutuyor. Ellerinize saglik
Teşekkür ederim, topluluk için elimizden gelenin en iyisini hazırladık inşallah ❤️🙏
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel Server Başarılar Dilerim
Teşekkür ederim görüşleriniz için ❤️

Son düzenleme:
Emeğin karşılığının sonuna kadar alınacağı bir sunucu olacağına inanıyorum. Tanıtım konusu cezbedici, başarılı uzun bir oyun deneyimi için Zyros'la kalın ve eğlencenin tadını çıkarın derim. Başarılar Zyros.

hayırlı olsun şimdiden başarılar

Emeğin karşılığının sonuna kadar alınacağı bir sunucu olacağına inanıyorum. Tanıtım konusu cezbedici, başarılı uzun bir oyun deneyimi için Zyros'la kalın ve eğlencenin tadını çıkarın derim. Başarılar Zyros.
Hiçbir emeğin boşa gitmeyeceği uzun soluklu ve ince düşünülmüş detaylar ile pek yakında ❤️

hayırlı olsun şimdiden başarılar
Teşekkür ederim iyi dileklerin için 🫶🏻

Başarılı olmuş emeğinize sağlık başarılar <3

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Beta ve açılışta görüşmek üzere 🙏

Hayırlı olsun gardasim başarılar

Harika oyun olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
110 cap private server new silkroad online new silkroad servers private sro silkroad community silkroad new server silkroad online pc silkroad online private server silkroad online private servers silkroad private silkroad private server silkroad pvp silkroad pvp server silkroad pvp serverler silkroad tr silkroad türkçe sro pvp sro pvp 110 sro pvp server srocave

Geri
Üst Alt