Kapalı Arien Online |110 Cap Eu & Ch | AÇILDI 4500 + Player | Drop System | Awaken System | Dungeon System | Job System |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dogan574

Uruchi
Bilgiler
Başarılar dilerim kanka beklemedeyiz SroLife Community ailesi olarak

Bugra_Suer

Mangyang
Bilgiler
Ellerine Kolalrına sağlık kardeşim 2 aydır 80 cap oynuyoruz halada oynamaya devam ediyoruz adalet bakış açın yonetım şeklin ve playerlarına olan hasaslıgınız takdıre şayan Umarım çok çok büyük yerlere gelırsınız kılıcın keskin olsun kardşeim :) (ATA)

matrix

Mangyang
Bilgiler
Emeğinize SAĞLIK Gerçekten Çok Güzel Ve Yoğun Geçen Bİr Sw 80 Cap tayız 110 Capta Aynı Güzelliklerle Olucağından Çook Eminim . Elinize SAğlık GM BEY NİCK: MuRaTAbii :))

SahinK

Mangyang
Bilgiler
80 Capi son zamanlarda oynadığım açık ara en iyi sunucu. İlgili ve adil olmak için çaba sarfeden bir gm yönetiminde oynamanın zevkini en sonunda tadabildim :) Emeklerine sağlık hayırlı olsun

arien110

Yeoha
Bilgiler
Başarılar dilerim kanka beklemedeyiz SroLife Community ailesi olarak
Çok Teşekkür ediyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

80 Capi son zamanlarda oynadığım açık ara en iyi sunucu. İlgili ve adil olmak için çaba sarfeden bir gm yönetiminde oynamanın zevkini en sonunda tadabildim :) Emeklerine sağlık hayırlı olsun
Çok teşekkür ediyorum bunları duymak çok güzel

Emeğinize SAĞLIK Gerçekten Çok Güzel Ve Yoğun Geçen Bİr Sw 80 Cap tayız 110 Capta Aynı Güzelliklerle Olucağından Çook Eminim . Elinize SAğlık GM BEY NİCK: MuRaTAbii :))
Çok Teşekkür ederim hep beraber daha iyiye

Ellerine Kolalrına sağlık kardeşim 2 aydır 80 cap oynuyoruz halada oynamaya devam ediyoruz adalet bakış açın yonetım şeklin ve playerlarına olan hasaslıgınız takdıre şayan Umarım çok çok büyük yerlere gelırsınız kılıcın keskin olsun kardşeim :) (ATA)
Çok Teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için

arien

Captain Ivy
Bilgiler
Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerli Teşekkür Ederim

xLoren

Mangyang
Bilgiler
önüne gelen 110 açıp sistemi kafasına göre değiştiriyor nova itemi dungeona koymuş orjinalliğin içinden geçmişsiniz 120 cap gibi awaken sistem getirmiş

arien

Captain Ivy
Bilgiler
önüne gelen 110 açıp sistemi kafasına göre değiştiriyor nova itemi dungeona koymuş orjinalliğin içinden geçmişsiniz 120 cap gibi awaken sistem getirmiş
Bu sistem 80 Cap'te de aktif ve hala oynanıyor. "Avaken sistemi sadece 120 Cap'te olacak" diye bir şey yok. Önemli olan, nasıl yapıldığı.

Arwen

Mangyang
Bilgiler
Hayırlı olsun Şuan 80 cap arien oynuyoruz ve çok memnunuz ty arien

Jhaeger

Black Jhaeger's Fire
Bilgiler
hayırlı olsun başarılar dilerim sabırsızlıkla bekliyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
110 cap sro arien arien silkroad arien sro silkroad private sro forum sro private sro server

Üst Alt