T toprak1 Yeoha Bilgiler Katılım 30 Haz 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 12 Nis 2025 #1 Arkadaslar bahdad eklerken refobj chat hatası alıyorum varmı bir bilgisi olan
Ver bakiyim AKDO! BeakYung The White Viper Bilgiler Katılım 29 Mar 2025 Mesajlar 217 Tepkime puanı 253 Puanları 43 12 Nis 2025 #2 Selam, hangi kaynaktan ekleme yapmaya çalışıyorsunuz ve hata ekran görüntüsü var mı?
T toprak1 Yeoha Bilgiler Katılım 30 Haz 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 12 Nis 2025 #3 Vsrodan aldıgım Hades arkadaşımızın paylaşım yaptığı bir dosya düzeltim ama şimdide farklı hata alıyorum Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 12 Nis 2025 . Ekli dosyalar 1744471030442893225296334106698.jpg 2.7 MB · Görüntüleme: 21
Vsrodan aldıgım Hades arkadaşımızın paylaşım yaptığı bir dosya düzeltim ama şimdide farklı hata alıyorum Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 12 Nis 2025 .
Vynn Uruchi Bilgiler Katılım 30 Ağu 2022 Mesajlar 55 Tepkime puanı 32 Puanları 18 13 Nis 2025 #4 toprak1' Alıntı: Vsrodan aldıgım Hades arkadaşımızın paylaşım yaptığı bir dosya düzeltim ama şimdide farklı hata alıyorum Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 12 Nis 2025 . Genişletmek için tıkla ... Filesin içine data klasörü var orada atman gereken obj var kardeşim atarsan bidaha restartlarsan büyük ihtimalle olacaktır.
toprak1' Alıntı: Vsrodan aldıgım Hades arkadaşımızın paylaşım yaptığı bir dosya düzeltim ama şimdide farklı hata alıyorum Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 12 Nis 2025 . Genişletmek için tıkla ... Filesin içine data klasörü var orada atman gereken obj var kardeşim atarsan bidaha restartlarsan büyük ihtimalle olacaktır.
T toprak1 Yeoha Bilgiler Katılım 30 Haz 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Cumartesi saat 18:05'de #5 Vynn' Alıntı: Filesin içine data klasörü var orada atman gereken obj var kardeşim atarsan bidaha restartlarsan büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla ... patch kısmında halen hata alıyorum bir el atma şansın varmı? çünkü media sil yükle artık bitmiş durumdayım import ederken hata alıyorum Gönderi otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi saat 18:06'de beyler bu konuya bakarmısınız rica etsem Gönderi otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi saat 18:07'de bazı hataları fixledim ama en son res etc guardpost hatası çıktı önüme bir türlü yapamadım
Vynn' Alıntı: Filesin içine data klasörü var orada atman gereken obj var kardeşim atarsan bidaha restartlarsan büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla ... patch kısmında halen hata alıyorum bir el atma şansın varmı? çünkü media sil yükle artık bitmiş durumdayım import ederken hata alıyorum Gönderi otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi saat 18:06'de beyler bu konuya bakarmısınız rica etsem Gönderi otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi saat 18:07'de bazı hataları fixledim ama en son res etc guardpost hatası çıktı önüme bir türlü yapamadım