İsim levhaları ile ismini öne çıkar! Bu özel tasarımlar, isminin direkt mesajlarda (DM), grup sohbetlerinde ve sunucularda nasıl göründüğünü kişiselleştirerek her yerde Discord’da ismine eğlenceli ve dikkat çekici bir hava katar.
İsim levhaları şu anda deneme aşamasındadır ve yalnızca masaüstünde belirli kullanıcılar için Mağaza'da mevcuttur. Ancak, diğer kullanıcıların isim levhalarını mobilde görebilirsin.
1. Sol üst köşedeki Discord uygulama simgesini seçerek Direkt Mesajlar listene git.
] tıkla!
] simgesini seç, ardından Profiller bölümüne git.
Satın alınan isim levhaları sende kalır ve istediğin zaman kullanabilirsin! Mağazada satın alınabilecek ürünler periyodik olarak değişecektir.
] simgesine tıklayarak Kullanıcı Ayarları’na git.
3. Sonra isim levhası seçme menüsünü açmak için İsim Levhasını Değiştir düğmesine bas.
C: Şu anda isim levhaları masaüstü kullanıcıları için sınırlı sayıda ve deneme sürecindedir. Özellik yaygınlaştıkça bu makale güncellenecektir.
S: İsim levhamı sadece ben mi görebiliyorum?
C: Hayır, herkes isim levhanı görebilir.
S: Nitro aboneleri isim levhalarında indirim alıyor mu?
C: Evet, Nitro aboneleri Mağaza’daki tüm ürünlerde olduğu gibi isim levhalarında da indirim alır.
S: Mobilde isim levhası satın alabilir veya düzenleyebilir miyim?
C: Şu anda yalnızca masaüstü uygulamasından satın alabilir ve düzenleyebilirsin. Ancak isim levhaları hem masaüstü hem de mobilde görünür.
S: Satın aldığım isim levhasını iade edebilir miyim?
C: Hayır, isim levhaları iade edilemez. İade politikamız hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsin.
S: İsim levhası satın aldıktan sonra Nitro’yu iade edebilir miyim?
C: Hayır, Nitro aboneliğini başlattıktan ya da yeniledikten sonraki 5 gün içinde isim levhası satın aldıysan, bu abonelik için iade alamazsın.
S: İsim levhalarını kapatabilir miyim? Onları görmek istemiyorum.
C: Hayır, isim levhalarını kapatmak mümkün değil. Ancak, Kullanıcı Ayarları > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketi Etkinleştir seçeneğiyle animasyon ve efektleri en aza indirebilirsin.
S: Bir isim levhası satın aldım ama ismimde görünmüyor?
C: Şu anda isim levhaları yalnızca Discord’da aktif olduğunda görünür. Görünmez modda ya da çevrimdışı isen görünmezler.
İsim levhaları şu anda deneme aşamasındadır ve yalnızca masaüstünde belirli kullanıcılar için Mağaza'da mevcuttur. Ancak, diğer kullanıcıların isim levhalarını mobilde görebilirsin.
İsim Levhaları Nedir?
Nameplates are unique designs that let you customize how your display name appears on Discord. Avatar dekorları ve profil efektleri profilini kişiselleştirmeni sağlarken, isim levhaları ismine stil katar ve onu DM’lerde, grup sohbetlerinde ve sunucularda öne çıkarır.İsim Levhası Nasıl Satın Alınır?
İsim levhalarını ön izlemek ve satın almak için Mağaza'ya gidebilirsin.1. Sol üst köşedeki Discord uygulama simgesini seçerek Direkt Mesajlar listene git.
Direkt Mesajlar Sembolü
2. Sunucu listesinin sağındaki Mağaza sekmesine[Mağaza sekmesi
3. Mağazaya yönlendirildikten sonra, koleksiyonuna eklemek için isim levhalarını önizleyebilir ve satın alabilirsin.Mağazada İsim Levhaları Örneği
1. Kullanıcı Ayarlarına erişmek için uygulamanın sol alt köşesindeki dişli çark [Dişli Çark Simgesi
2. Oraya gittiğinde Göz at seçeneğini seçebileceğin Mağaza afişini göreceksin. Ayrıca İsim Levhasını Değiştir öğesini seçebilir ve Mağaza simgesini seçebilirsin.Kullanıcı Ayarları Üstünden Mağazaya Erişim
3. Mağazaya yönlendirildikten sonra, koleksiyonuna eklemek için isim levhalarını önizleyebilir ve satın alabilirsin.Satın alınan isim levhaları sende kalır ve istediğin zaman kullanabilirsin! Mağazada satın alınabilecek ürünler periyodik olarak değişecektir.
İsim Levhası Nasıl Uygulanır?
Masaüstü/Tarayıcı
1. Masaüstü ya da web uygulamasında, sol alt köşedeki dişli çark[Dişli Çark Simgesi
2. Kullanıcı Ayarlarına yönlendirildikten sonra, profil ayarlarını görüntülemek için Profiller sekmesini seç.3. Sonra isim levhası seçme menüsünü açmak için İsim Levhasını Değiştir düğmesine bas.
İsim Levhasını Değiştir Düğmesi
4. Seçimini yaptıktan sonra, Uygula butonuna bas.İsim levhası seçimi
5. Seçimini yaptıktan sonra, Değişiklikleri Kaydet butonuna basarak onayla.Değişiklikleri Kaydet Butonu
İsim Levhaları Nerede Görünür?
Bir isim levhası uygulandıktan sonra, Discord’un çeşitli alanlarında görünür:- Kullanıcı Ayarları
Kullanıcı Ayarlarında isim levhası örneği
- DM'lerin ve Grup Yazışmaların
DM'lerde isim levhası örneği
- Sunucular, kanallar ve alt başlıklardaki Üyeler Listesinde
Üyeler listesinde isim levhaları örneği
Sık Sorulan Sorular
S: İsim levhaları herkese açık mı?C: Şu anda isim levhaları masaüstü kullanıcıları için sınırlı sayıda ve deneme sürecindedir. Özellik yaygınlaştıkça bu makale güncellenecektir.
S: İsim levhamı sadece ben mi görebiliyorum?
C: Hayır, herkes isim levhanı görebilir.
S: Nitro aboneleri isim levhalarında indirim alıyor mu?
C: Evet, Nitro aboneleri Mağaza’daki tüm ürünlerde olduğu gibi isim levhalarında da indirim alır.
S: Mobilde isim levhası satın alabilir veya düzenleyebilir miyim?
C: Şu anda yalnızca masaüstü uygulamasından satın alabilir ve düzenleyebilirsin. Ancak isim levhaları hem masaüstü hem de mobilde görünür.
S: Satın aldığım isim levhasını iade edebilir miyim?
C: Hayır, isim levhaları iade edilemez. İade politikamız hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsin.
S: İsim levhası satın aldıktan sonra Nitro’yu iade edebilir miyim?
C: Hayır, Nitro aboneliğini başlattıktan ya da yeniledikten sonraki 5 gün içinde isim levhası satın aldıysan, bu abonelik için iade alamazsın.
S: İsim levhalarını kapatabilir miyim? Onları görmek istemiyorum.
C: Hayır, isim levhalarını kapatmak mümkün değil. Ancak, Kullanıcı Ayarları > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketi Etkinleştir seçeneğiyle animasyon ve efektleri en aza indirebilirsin.
S: Bir isim levhası satın aldım ama ismimde görünmüyor?
C: Şu anda isim levhaları yalnızca Discord’da aktif olduğunda görünür. Görünmez modda ya da çevrimdışı isen görünmezler.