Merhabalar. Kullanabilirsiniz.Merhaba. Öncelikle başarılar dilerim. Bu sunucu tekrar geri dönmek istiyorum. Phbot daha önce kullanmıştım. Burada da kullanabiliyor muyuz. Teşekkürler.
Cevabınız için teşekkür ederim. Phbot satın aldım. Bu sunucuyu nasıl ekleyebilirim. Rehber var mıdır.Merhabalar. Kullanabilirsiniz.
Oyunumuzun forum adresinde paylaştım. Bakabilirsiniz.Cevabınız için teşekkür ederim. Phbot satın aldım. Bu sunucuyu nasıl ekleyebilirim. Rehber var mıdır.
TeşekkürlerÖzlemişiz old sistem old cap , kasmayı , ongları teşekkürler güzel sistem emeğinize sağlık başarılar.
Herhangi bir bug yok. 1 Star malınız varken nasıl pet kapatabilirsiniz ? Şehirde mal yıkmak yasak. Malınızı satıp kapatın lütfen.saçma sapan yapılmış bir server oyunda bugda kalıyorsun anlamsız yere, thief towndasın ve horseyi yokedemiyorsun haliyle towndan çıkamıyorsun.
iyide hepsini sattım ben 1 yıldız gözükmesi normal mi ? ss'dede gözüküyor sayfanın boş olduğu.Herhangi bir bug yok. 1 Star malınız varken nasıl pet kapatabilirsiniz ? Şehirde mal yıkmak yasak. Malınızı satıp kapatın lütfen.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
3. Günümüzden bir kare.Ekli dosyayı görüntüle 10657