Rehber - mBot “Win Error: CreateProcess (2)” Hatası ve Çözüm Yöntemi | SroCave - SRO Destek Forumu

Rehber mBot “Win Error: CreateProcess (2)” Hatası ve Çözüm Yöntemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scabbers_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 453

Scabbers_

Demon Shaitan
SORUN:
mBot’u çalıştırmak istediğinizde “Win Error: CreateProcess failed (2)” hatası alıyorsanız, büyük olasılıkla antivirüs yazılımınız mBot dosyalarını engelliyor veya silmiş olabilir.

CreateProcess (2) Hatası

ÇÖZÜM ADIMLARI:

✅ Adım 1:
mBot’u tamamen kapatın.

✅ Adım 2:
Kullandığınız antivirüs yazılımını açın.

✅ Adım 3:
Antivirüsünüzü geçici olarak devre dışı bırakın veya daha iyi bir yöntem olarak, mBot’un kurulu olduğu klasörü “güvenli/istisna” listesine ekleyin.

✅ Adım 4:
mBot klasörünü yeniden RAR dosyasından çıkararak temiz bir şekilde oluşturun.

✅ Adım 5:
mBot’u Yönetici olarak çalıştırın.
(mBot.exe’ye sağ tıklayıp “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğini seçin.)

💡 Ekstra İpucu:
- Eğer antivirüs mBot dosyasını otomatik olarak siliyorsa, Windows Defender ayarlarından da klasör istisnası eklemeyi unutmayın.
- Kimi zaman mBot’un bazı DLL dosyaları eksik olabilir, bu nedenle zip içeriğini tam olarak tekrar çıkarttığınızdan emin olun.

SONUÇ:
Bu hata genellikle sistemin mBot’u çalıştırmasına izin verilmemesinden kaynaklanır. Yukarıdaki adımları uygulayarak mBot’un sorunsuz şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

hocam denedim ne yapsam olmadı f8mbot - electusmbot hepsini denedim sürekli hatalar alıyorum çözümüne baktım bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi acaba

Etiketler Etiketler
silkroad destek silkroad error silkroad error fix silkroad forum silkroad hata çözümü silkroad help silkroad how to do sro error sro error fix sro forum sro hata sro hata çözümü sro help sro how to do vsro forum

Geri
Üst Alt