90 Cap NEWER 90 EU / CH | CAP YÜKSELİŞ | ISRO-R Files | 31.10.2024 OPENING | NEW EVENTS | LONG TERM

dogukanusta

Mangyang
Bilgiler
Son zamanlarda gördüğüm en başarılı sw'lerden biri olmuş. Herkesin emeğine sağlık. Umarım uzun sürer
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Nick:Arryn

Yolpol62

Mangyang
Bilgiler
Oyunun tanıtım yazınızı okudum oyun içerisinde ki rekabetin herkese her zaman eşit sunulacaktır yazmışsınız. Kafama takılan tek soru neden EU çarlar var ?? Çin EU dengelemesi var mı ?? Çünkü EU çarlar CH ırkından atak defans ve buff olarak çok üstün eğer EU ve CH dengelemesi eşitliği yok ise tanıtım yazınızda ki eşitlik kavramı nerede diye sorarım. ???

DeathMVP

Tiger Girl
Bilgiler

Arkadaşlar oynamayın tam bir PayToWin server. + rateler bok gibi +2 bile geçmesi zor sizden para yatırmanızı bekliyor oyun. GM lere bilgi verdiğinizde de biraz sert konuştuğunuzda da konuşma bannı atıyorlar discord kanalından cebinizdeki paraya göz dikmiş bir server paranızı yatırmaya değmez.
Heryerden kötülemeye çalışmak :)
Hangi sunucu sahibisiniz bilmiyorum fakat + rate konusunda sunucumuzda +15 bile görüldü ( max + sınırı 15 ) paytowin konusunda isro files en uygun silk fiyatı - f10 silk miktarı bizde mevcut.

fascinate

Mangyang
Bilgiler

Arkadaşlar oynamayın tam bir PayToWin server. + rateler bok gibi +2 bile geçmesi zor sizden para yatırmanızı bekliyor oyun. GM lere bilgi verdiğinizde de biraz sert konuştuğunuzda da konuşma bannı atıyorlar discord kanalından cebinizdeki paraya göz dikmiş bir server paranızı yatırmaya değmez.
Kacinci premi basicam artik hatirlamiyorum 3 veya 4 :) nasipse her ay basmaya devam... Diger sw ler gibi surekli ac kapa yapilmiyor tum sorunlarda cozuldu oyuncuyla birlikte fikir alisverisi dahi genellikle yapiliyor. Dogru duzgun donate atmadan +7 +8 set yapan arkadaslarimda cokca vardi oyunda Keyifle oynamaya devam ediyoruz... 90 cap alev alev :)

IGN: FascinaTe

mouette

Mangyang
Bilgiler
inşallah eski günlerine geri döner kıymeti bilinmesi gereken bir server <3

MouetteBlanc

DeathMVP

Tiger Girl
Bilgiler
Teşekkür ederiz, hep beraber daha ileriye!

Mino

Mangyang
Bilgiler
Good work guys
IGN : Mino
Newer on fire thank CE and FF <3

gollum

Mangyang
Bilgiler
Hadi hayırlısı bakalm eski zamanına dönmesi dileğiyle

BarlaS

Ay_100Lum

Mangyang
Bilgiler
Silk lazım değil oyun güzel ilerlesin yeter başarılar.

Biscuit

Mangyang
Bilgiler
90 capi beklemedeyiz.

Nick: Biscuit

szentun

Mangyang
Bilgiler
Hayırlı olsun bakalım inşallah tüm camiaya

IGN: Szentun

CiDeLi

Mangyang
Bilgiler
Uzun süredir 80 Capını oynuyorum kaliteli bir yönetim ve oyuncu topluluğuna sahip bir server. diğer sw ler gibi 1 aya kapanıp gidecek biryer değil başlayacak arkadaslara şimdiden kolaylıklar gelsin varolan oyuncularada şimdiden söylüyorum demon bende :)

CiDeLi

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
80 cap 1x server newer 80 cap newer isror newer server newer silkroad newer sro newer tibet silkroad isror silkroad server silkroad tibet sro 80 cap sro isror server sro newer sro tibet tibet 80 cap