Ticaret NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme !

carmenta100

Mangyang
Bilgiler
Daha önce beraber çaliştik güvenilir

centauro105

Mangyang
Bilgiler
Piyasada dürüst çalişan sayili kişlirden biri

easteronline

Mangyang
Bilgiler
Nguedit Gerçekten prensiplerini bilen ve müşteri istegine göre canlı yayında tasarımlarını yapan değerli bir kardeşimiz. Yaptıgı işleri sonuna kadar destekliyor aldıgı paraya göre hizmet veriyor.
Çalışacak olan arkadaşlarıma tavsiyem ne istediginizi bilirseniz ona göre hizmet alacagınızın net garantisini veririm. Kaliteli işçiligi içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

nguedit

Uruchi
Bilgiler
Nguedit Gerçekten prensiplerini bilen ve müşteri istegine göre canlı yayında tasarımlarını yapan değerli bir kardeşimiz. Yaptıgı işleri sonuna kadar destekliyor aldıgı paraya göre hizmet veriyor.
Çalışacak olan arkadaşlarıma tavsiyem ne istediginizi bilirseniz ona göre hizmet alacagınızın net garantisini veririm. Kaliteli işçiligi içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Güzel yorumunuz ve bana olan güveniniz için teşekkür ederim emre hocam.

Lykos

Mangyang
Bilgiler
Kendisi ile bir çok çalışmamız oldu. Tasarımlarına gerçekten özen gösteriyor ve kısa sürede teslim ediyor. Uzun süre çalışmayı düşünüyorum. Başarılar dilerim...

nguedit

Uruchi
Bilgiler
Kendisi ile bir çok çalışmamız oldu. Tasarımlarına gerçekten özen gösteriyor ve kısa sürede teslim ediyor. Uzun süre çalışmayı düşünüyorum. Başarılar dilerim...
Metin2 Piyasasında yer alan güzel insan yorumun için ayrıca teşekkür ediyorum <3

bLastX

Mangyang
Bilgiler
Kendisiyle güzel bir iş birliğimiz oldu. İşini laiki ve temiz yapan bir arkadaşımız. Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim

nguedit

Uruchi
Bilgiler
Kendisiyle güzel bir iş birliğimiz oldu. İşini laiki ve temiz yapan bir arkadaşımız. Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim
Güzel yorumun için teşekkür ederim Metin2 piyasasından degerleri bir müşterim daha <3

Hollygamee

Mangyang
Bilgiler
Çalışmalar istedigimiz gibi oldu NGUEDIT kardeşime teşekkür ediyorum gönül rahatlıgı ile çalışabilirsiniz.

Dogan574

Uruchi
Bilgiler
Çalışmalar ve oyun güzel olmuş başarılar dilerim

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
ngu ngu design ngu graphic silkroad designer silkroad graphic silkroad graphic desigber silkroad ngu silkroad online silkroad tasarım sro sro graphic designer sro ngu sro tasarım

Üst Alt