Ticaret NGU DESIGN | Oyun Kurulum | EDIT & DESTEK & EVENT | MMORPG Oyunlarında Bütçe Dostu ! Fiyat almadan karar verme !

Aeris

Demon Shaitan
Bilgiler
güzel bir savaşçı

kaoswar

Water Ghost
Bilgiler
Toplam'Da 3 Projem ilede Kendisi ile çalıştım ve sorunsuz hizmet aldım. Aldıgı parayı sonuna kadar hakediyor tavsiyemdir.

Ruling

Tiger Girl
Bilgiler
Yaptıgınız işlerdeki başarınızı gördük çok teşekkür ediyorum.2.kez açtığım serverde de memnun kaldım çok çok teşekür ederim Ali beyi Herkeze tavsiye ediyorum. Tekrardan elinize sağlık. Kalite ve işini bilenler ile çalışmak cok güzel birşey. İyi çalısmalar.

nguedit

Uruchi
Bilgiler
Yaptıgınız işlerdeki başarınızı gördük çok teşekkür ediyorum.2.kez açtığım serverde de memnun kaldım çok çok teşekür ederim Ali beyi Herkeze tavsiye ediyorum. Tekrardan elinize sağlık. Kalite ve işini bilenler ile çalışmak cok güzel birşey. İyi çalısmalar.
Güzel yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu Güncel

Son düzenleme:

can1815

Mangyang
Bilgiler
2 projemde kendisi ile çalıştım güvenilir ve işini bilen kişidir. Tavsiye ederim

xeksenon

Mangyang
Bilgiler
Verdiğiniz paranın karşılığını kat ve kat fazlasını alabilirsiniz, her istediğimiz ayrıntıyı tek tek istediğimiz şekilde uygulayan nguedit'e teşekkürler.

nguedit

Uruchi
Bilgiler
Verdiğiniz paranın karşılığını kat ve kat fazlasını alabilirsiniz, her istediğimiz ayrıntıyı tek tek istediğimiz şekilde uygulayan nguedit'e teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim xeksenon ailesine teşekkürler <3

Jonus

Mangyang
Bilgiler
İşini güzel ve düzgün yapan Karşısındaki müşteririn isteklerini karşılamaya çalışan bir arkadaş. Eline sağlık

play2win

Mangyang
Bilgiler
İşini düzgün ve kaliteli yapan piyasada ki nadir insanlardan birisi, başarılarının devamını dilerim.

ravelonline

Mangyang
Bilgiler
Piyasadaki nadir şirketlerden işini hakkaniyeti ile yapıp ve kaliteden ödün vermeyen güzel bi dostumuz :)

Bu konuyu okuyanlar:

Etiketler
ngu ngu design ngu graphic silkroad designer silkroad graphic silkroad graphic desigber silkroad ngu silkroad online silkroad tasarım sro sro graphic designer sro ngu sro tasarım

Üst Alt