- İstatistikte sabit
Bir önceki versiyonu deneyimledim ve oldukça keyif aldım da diyebilirim lakin sürekli oluşan laglar (ıslarla haritadaki yoğunluk gidince düzelecektir cevabı verildi) oyun zevkimi oldukça düşürdü. Ayrıca sürekli exp dengelenmesi bir süre sonra sıkıcı olmaya başladı. Geçen 105 olan versiyonda oluşan problemler (unique keserek en hızlı şekilde lvl alma, hunter açıkları, snow bug,karakter dengelemeleri vb.) umarım göz önünde bulundurulur ve beta aşamasında ona göre dengeleme ve ayarlama yapılır. 105 olan versiyondan beri sizin sunucudan başka oynayamadım. O yüzden maceranın kısa sürmesi biraz üzdü. Bu seferki umarım istikrarlı ve daha da güzel olur. Bol şanslar.
Merhaba, deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yaşadığınız sorunların ve bu konudaki endişelerinizin farkındayız. Daha önceki sunucumuzda yaşanılan sorunlarla ilgili olarak, oyunun geliştirici ekibi olarak bu konular üzerinde ciddi çalışmalar yaptık ve birçok düzeltme gerçekleştirdik. Yeni sunucumuz 100 Cap Only CH Elite, başlangıçtan itibaren daha iyi bir deneyim sunmak için özel olarak geliştirildi. Lag sorunları, exp dengesizlikleri ve çeşitli buglar üzerine özel olarak vakit ayırdık. Ayrıca herkese açık gerçekleştirilecek beta aşamasında olası sorunları önceden belirleyip çözmek için titiz bir çalışma yapacağız, siz de bu aşamada bize katılarak fikirlerinizi Discord sunucumuz üzerinden iletebilirsiniz.

Sizin gibi değerli oyuncularımızın geri bildirimleri bizim için çok önemli. Bize olan güveniniz için teşekkür ederim. Yine birlikte harika anılar biriktirmek için sabırsızlanıyoruz. Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa dilediğiniz gibi bize sormaktan veya paylaşmaktan çekinmeyin. Old Silkroad - Elite'de görüşmek üzere!