Kapalı - Old Strong Online | 80 CH | Battle Royale | Auto Events | Job Based | 5 Mayıs 2023 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Old Strong Online | 80 CH | Battle Royale | Auto Events | Job Based | 5 Mayıs 2023

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan strongsro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--- içerik kaldırıldı ---

Moderatör tarafında düzenlendi:
baslangıc bir lw olsa daha iyi olmazm
Old map tercih ettiğimiz için ekstra slot ve harita planlamada 71 başlangıc planı uygulanarak her slot sun slotu olarak değerlendirildi bu sayede ek harita veya slot planı geliştirmeye gerek kalmadı. Oyunumuzda exp değerinin bir önemi yok.

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun. Silk fiyatları paylaşıldımı

Öncelikle hayırlı olsun. Silk fiyatları paylaşıldımı
Teşekkürler, Ödüllü beta sürecinde silk fiyatları netleştirilerek duyurulacak. Bugün açık betaya geçiş yapıyoruz, 1-4 mayıs arası ise ödüllü beta takvimi yayında olacak takibe alabilirsiniz.

Sade bir sistem, alchemy sever arkadaşların oynamasını ısrarla öneririm. Başarılar.

--- içerik kaldırıldı ---

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
kguardedge mbot crack phbot remopanel sbot silkroad online silkroad online private server silkroad online private serverler silkroad online private tanıtım silkroad online tanıtım sro private server tanıtımları strong online strong sro tanıtım konusu strongonline strongsro strongsro tanıtım vsro

Geri
Üst Alt