Kapalı Patra Online | 110 CAP | EU & CH | JOB BASED | DROP SYSTEM | 14 Mart 2025 | 2500+ PLAYER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zooba

Arapça Çeviri - Arap Oyunculara Ulaşın
Bilgiler
Good Luck :)

lacasada11

Mangyang
Bilgiler
Patra Sezon 1'i oynamış biri olarak oyunun sistemi çok güzeldi ilgili güzel bir yönetim vardı adil güzel şeffaf bir oyun sundunuz. İnşallah Patra Sezon 2'de de aynısı olur. umarım çizginizi bozmazsınız değişmezsiniz. Tanıtım sistem harika yansın ortalıkk

Aeris

Demon Shaitan
Bilgiler
patra sezon 1 de başarısı ile gündem yaratmış, her ne kadar editör mağduriyetine uğramış bir arkadaş olsada çizgisinden çıkmadığı için ve her hafta vurgun serveri açmadığı için temiz şeffaf ve güzel bir proje sunmak adına bu piyasaya hizmet verdiği ve vermeye çalıştığı için kendilerini tebrik ediyorum harika bir tanıtım çıkarmışlar. başarılar dilerim..

patraonline

Water Ghost
Bilgiler
Patra Sezon 1'i oynamış biri olarak oyunun sistemi çok güzeldi ilgili güzel bir yönetim vardı adil güzel şeffaf bir oyun sundunuz. İnşallah Patra Sezon 2'de de aynısı olur. umarım çizginizi bozmazsınız değişmezsiniz. Tanıtım sistem harika yansın ortalıkk
Teşekkür ederiz elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza şüpheniz olmasın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

patra sezon 1 de başarısı ile gündem yaratmış, her ne kadar editör mağduriyetine uğramış bir arkadaş olsada çizgisinden çıkmadığı için ve her hafta vurgun serveri açmadığı için temiz şeffaf ve güzel bir proje sunmak adına bu piyasaya hizmet verdiği ve vermeye çalıştığı için kendilerini tebrik ediyorum harika bir tanıtım çıkarmışlar. başarılar dilerim..
Teşekkür ederiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Thank you

Son düzenleme:

eymen

Demon Shaitan
Ayın En Aktif Üyesi
Bilgiler
E.s Güzel Proje idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu okuyanlar:

Üst Alt