SERVER AÇILIŞINA ÇOK FAZLA ZAMAN OLDUĞUNDAN TANITIM AÇILIŞTAN 2 HAFTA ÖNCE TAMAMLANACAKTIR.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
SERVER AÇILIŞINA ÇOK FAZLA ZAMAN OLDUĞUNDAN TANITIM AÇILIŞTAN 2 HAFTA ÖNCE TAMAMLANACAKTIR.
Bu tamamen eski serverlar için söylenen lafdan ibaret Bu serverın ilk hallerine yakın halini görmek istiyorsanız Planetsroya girip bakabilirsin , hala açık 9 senedir. Sonra Rsroya girip farkları karşılaştırın : )Ne olur artık birşeyleri değiştir 25 senedir üstüne bi yaprak dikmiyosun ne projenin ne tanıtımın ne sitenin
Gerekli cevabı oyun sahibi vermiş olsa da eklemek isterim ki her projesinde oyuncu olarak yer aldım ve hiçbir proje tıpatıp diğerinin aynı olmadı. Çok büyük olmasa da oyun kaderini etkileyen değişiklikler yer aldı. Ben yani R Silkroadı severek güvenerek oynayan birey olarak oyun sisteminden memnunum. Zibilyon tane şeye gerek olmadığını düşünüyorum.Ne olur artık birşeyleri değiştir 25 senedir üstüne bi yaprak dikmiyosun ne projenin ne tanıtımın ne sitenin
Bence, benim gibi düşünenlerin sesi oldum. Çok güzel cevap vermiş arkadaşta. Aydınladım adeta, teşekkür ediyorum.Gerekli cevabı oyun sahibi vermiş olsa da eklemek isterim ki her projesinde oyuncu olarak yer aldım ve hiçbir proje tıpatıp diğerinin aynı olmadı. Çok büyük olmasa da oyun kaderini etkileyen değişiklikler yer aldı. Ben yani R Silkroadı severek güvenerek oynayan birey olarak oyun sisteminden memnunum. Zibilyon tane şeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Evet kesinlikle hiçbir sezonu oynamamış ama rsilkroad ismini duyan herkeste olan ön yargıyı dile getirmen çok hoş bir yaklaşım oldu. Sayın @rsilkroad 'ın cevabı karanlıkları aydınlığa çevirdiği için mutluyum.Bence, benim gibi düşünenlerin sesi oldum. Çok güzel cevap vermiş arkadaşta. Aydınladım adeta, teşekkür ediyorum.
EvetBeta açık mı güzel duruyor