Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
110 CapRSilkroad Online | 110 Cap | Free Silk | Eşit Rekabet ve Eğlence | Açılış : 03.11.2023
efsane tekrar geliyor. Kolay gelsin umarım spekülasyonsuz, şaibesiz güzel ve rekabetçi bir oyun oynarız. Ekim ayında rahat bir server olmadı şaibesiz 1 tane server yok özellikle paramıza çöken ere.. serverının tüm sülalesine selamlar.
efsane tekrar geliyor. Kolay gelsin umarım spekülasyonsuz, şaibesiz güzel ve rekabetçi bir oyun oynarız. Ekim ayında rahat bir server olmadı şaibesiz 1 tane server yok özellikle paramıza çöken ere.. serverının tüm sülalesine selamlar.
Teşekkürler. Zaten biliyorsunuzdur her serverı oyuncunun iyi vakit geçirmesi planıyla açıyorum. Maddi hesaplar yada farklı durumlar benim serverımda yaşanmıyor. Oyuncu dostu server yapmak her zaman en önceliğimde oluyor.
Kafasında hiç bir şüphe olmadan güzelce sonuna kadar adaletli bir şekilde 110 cap oynamak isteyen arkadaşları bekleriz.
Tanıtım konusu büyük ölçüde bitmiştir. Önceki Rsro sezonda eksik ve problem olarak gördüğümüz yerler üzerinde düzenlemeler yaparak daha iyi bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.
Piyasada gerçek oyuncu kitlesine hitap eden nadir kalmış oyunlardan biri paysız yardımsız umarım bu çizgiden devam edersin 3 kasım ı bekliyoruz bol şans