Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mastery 300 olur pc2 ip4 olur muhtemelen standart.İp pc limit kaç olacak acaba lvl master kaç lvl olacak bide
konuyla ilgileneceğim fakat dolandırılma olayılarına karşı hassasız hiç bir oyunucumuzun madur olmasını istemeyiz scofield ile bir görüşeyim detayları öğreneyimÖncelikle Selamun aleyküm . Sw kötülemek amacıyla baska swlerden gelen biri değilim ama yeni başlayan arkadaslar icin baslamadan önce bilmesini istedigim basımdan gecen olayı anlatmak ıstıyorum.
Oyun içi trade ile item takası yaptıgımız bır kullanıcının sonradan fikrini değiştirip item geri istemesiyle discorda ticket attı ve carım hic sorgu sualsız banlandı. ardından bende tıcket atıp sebebını sordum, scofild denen namussuz aşşalık adam ile oyuncu arasında kı konusmanın ss nı attı bana scofild, bende böyle bır durumla karsı karsıya kalacagımı bıldıgım ıcın telefondan video kaydı cektım ve video kaydını kendısıne attım. TRADEden bakın zorla bir sey yok kafasına silah dayamadım zorla bir şey yaptırmadım'' itemi geri vermemi söyledi bende kendısıne TAKASI gerceklestırdıgımız oyuncunun keyfıne gore iş yapmak ıstemedıgımı itemi vermiyecegimi söyledim ve BİRADER kelimesi kullandım BİRADER dedigim için, Scofild denen kahpenın evladı NE ANAMI NE BACIMI BIRAKTI. BU ADAM YETKILI BEYLER SW SİZ DÜŞÜNÜN ve komple ban attı. OYUNA PARA YATIRACAK ARKADASLAR VE EMEK VERCEK ARKADASLARA SÖYLEMEK İSTEDİGİM BİR SEY VAR. ARKADAŞLAR CARINI 5 SANİYE İCİNDEN ADALETSİZ BİR SEKİLDE BANLABİLİR VE BÜTÜN PARA VE EMEGİNİZZ *** OLABİLİR SADECE BUNU DİKKATA ALMANIZ ICIN ÜŞENMEDEN YAZMAK İSTEDİM ALLAHA EMANET
peki bekliyorum geri dönüşünüzükonuyla ilgileneceğim fakat dolandırılma olayılarına karşı hassasız hiç bir oyunucumuzun madur olmasını istemeyiz scofield ile bir görüşeyim detayları öğreneyim
kendisi ile görüştüm banınızı bizzat ben kaldırıyorum giriş yapabilirsiniz.peki bekliyorum geri dönüşünüzü
kendisi ile görüştüm banınızı bizzat ben kaldırıyorum giriş yapabilirsiniz.