Harika bir oyun aynı eski günlerdeki gibi teşekkürler herkesi bekleriz. Nick:aLoNeAnqeL
EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ ÇOK GÜZEL BİR SİSTEM VE YÖNETİCİLER
EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ ÇOK GÜZEL BİR SİSTEM VE YÖNETİCİLER
Nick: Alize
Sistem ve ekip harika tam bir eski sro havası var oyunda tebrik ederimm
Nick : Alize
teşekkürler bol şans.Her Zamanki gibi Xian Silkroad olarak Kalitesinden ödün vermeyecek olup Kaliteli bir Oyun deneyimini Bize Yaşatacağına gönülden inanıyoruz.
Nick : WhiteChapel
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Her Zamanki gibi Xian Silkroad olarak Kalitesinden ödün vermeyecek olup Kaliteli bir Oyun deneyimini Bize Yaşatacağına gönülden inanıyoruz.
Nick : WhiteChapel
Eski oyunculardan biriyim ve burası bana eski günlerimi hatırlattı. Emegi geçen herkese tşkler. Cok kaliteli ve güzel oyun tavsiyemdir.! ING: saFKan
teşekkürler bol şans.Eski oyunculardan biriyim ve burası bana eski günlerimi hatırlattı. Emegi geçen herkese tşkler. Cok kaliteli ve güzel oyun tavsiyemdir.! ING: saFKan
good luck <3good work , nice server ....ING :doarpetrolul
HERŞEYİ İLE MÜKKEMMEL Bİ XİAN 80 CAP ESKİ LERİ UNUTTURMUYOR SAOLSUNLAR DAHA ÖTESİ YOK HERŞEYİ İLE MÜKEMMEL [Emperor] <3
Bu Sw. bir harika dostum
Nick : Mr_Balli
good luck everyonebyMrnz the best ! ::X:X:X:X:X
teşekkürler iyi oyunlaröncelikle burdan sayin oyun yonetime sukranlarimi sunuyorum. oyun asla paytowin degildir tamamen emege dayali bir server. oyunda bi tek starter pack aldim ayriyetten +9 spear ve +3 devil icin para yatirdim onun harici stall ve consigmentten gold kasarak diger esyalari tamamladim. dunku gelen bakim ile uniqlere silk eklendi ve 1 gunde ortalama 1-1.5k silk kasabilirsiniz uniqlerden ayriyetten uniq rank var haftalik ordanda silk geliyor. tamamen emegine kalmis bir server herkesin eline koluna saglik.
nick : UnaBommber