Uzun bir süreden sonra kasılmaktan zevk aldığım tek server. Sistem çok başarılı. Tebrikler.
Nick: patates
bol şans.Gerçekten zevkli ve kaliteli bir oyun eski Silkroad zevkini burada alıyorum
Nick: BLooDYMooN
good luckXian is lit !
Worth to try the game it's the best chinese only cap 80 out here. good luck to all players.
IGN # Violence
Great server great crew so much fun ^^
goodluckGreat server great crew so much fun ^^
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Great server great crew so much fun ^^ Kayelinth
teşekkürler bol şans.Hem kalabalık hem de server özellikleri çok iyi. Oldschool sro için devrim yapmışlar tavsiye ederim.
NoFilter
Old ve emek bir sw, uzun soluklu bir server olacağı şimdiden çok açık. Oyunu keyif alarak oynuyorum ve beni adeta eski senelere götürüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim
Old ve emek bir sw, uzun soluklu bir server olacağı şimdiden çok açık. Oyunu keyif alarak oynuyorum ve beni adeta eski senelere götürüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim
FiReLyVirGiN
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
FiReLyVirGiN
good luckSüper Server ! 4LeaFCloveR
Başarılı bir sw Tavsiye ederim
ING : Spoke
EMEK VERİLMİŞ BİR SV
İGL:HernoxS
bol şans herkeseHarika bir sw olmuş elinize sağlık
ING: 1337
teşekkürler bol şansBaşarılı bir çalışma insan verdiği emeklere değiyor çok iyi vakit geciriyorum
ING : TJ
oynaması keyif verici bir oyun teşekkürler xian
NİCK: v4sil
bol şans iyi oyunlar.Güzel server olmuş. Oynarken baya keyif alıyoruz.
IGN: Glaive