Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim sizelere de başarılar dılerımHayır'lı olsun başarilar dilerim
Chines Balance Skil eklendi %5 Physical damage ,%5 Mag Defans ,%5 atck rate chıns charlara eklendı ayrıca job suıtlerdede eu dengesıne göre damage ve atck rate eklentısı daha yüksek , bunları oyunda bır cok eu ve ch charda test ettık .eu chn dengesı varmı bunu goremedım tanıtım da chn charları ıcın bı ayrıcalık varmı ?
tesekkur ederimbaşarılar
teşekkur ederım <3Hayırlı olsun <3 <3
en iyisiSON ZAMANLARDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ 120 CAP.SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.
indirme linkleri yarın aktif olacaktır / bızlere dıscord ve ınstagram uzerınden ulasıp oyun durumu bılgısını takıpte kalabılırsınız , tesekkur ederızoyun siteden inmiyor ki. bende mi bir problem var anlamadım. indirmeye bastığımda tekrar download sayfasına atıyor :S
güzel yapmişssiniz ama sankı az gibi bi %10 15 olsaydı iyiydiChines Balance Skil eklendi %5 Physical damage ,%5 Mag Defans ,%5 atck rate chıns charlara eklendı ayrıca job suıtlerdede eu dengesıne göre damage ve atck rate eklentısı daha yüksek , bunları oyunda bır cok eu ve ch charda test ettık .
Hoş gelirsiniz hocamh.olsun inşallah başlıyacağız![]()
20:30 hocam ınstagramdan paylastıgımız post altına nıckınızı yazmanızı rıca ederızsaat kaçta açılıcak. ?
bugun 20:30 daoyunun ne zaman aktif olacağı hakkında bilgi var mı ?